32 12
發新話題

曼聯加油

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

曼聯加油

雖然又輸波,但都希望可以保住出年踢歐洲足協資格!

計下條數之後23場贏晒都有91分,不過最後埋單有70分已經超額完成了

今年我以心死!唔該耶C去死好嗎?
主板:剛力 正手MXP 反手D-TECS 0.5
副板:羽佳純子 正手MXP 反手D-TECS 0.5
練習板:TIMO BOLL ALC- FL 正手 MX-P,反手T64
練習板:黑鐵牌大力神 正手MXP,反手T64
練習板:黑鐵牌普碳 正手MX-P反手T64
練習板:綠翡翠 正手MXP 反手仙人掌1MM
練習板YE GATIEN正手T05反手837,Stiga ROSEWOOD NCT V-FL 正手MXP,反手Screw soft
朗朗的主板:TIMO  BOLL ZLF FL 正手MX-P反手D-TECS

依家呢隊一波,真係一D曼聯既感覺都冇,變得好陌生

紅魔無計
<-->
.

我係利迷,所以支持莫耶斯
右手直板兩面反膠

今季人腳變動不大,但表現一落千丈,我這個77/78起曼聯迷印像中未見過4埸得2分。

開心過跳開心舞

唔該叫費sir番出嚟教住先 , 保住今季前四再搵過個好d嘅領隊教啦 !

引用:
原帖由 rxzzzvga 於 2013-12-7 23:52 發表 我係利迷,所以支持莫耶斯
Me 2
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

咁既環境叫老費出番黎,真係想佢臨老過唔到世,柴到俾人搣埋

莫耶斯話曼聯仍有衛冕機會
真係唔識佢就俾佢嚇死 ,識佢既就俾佢笑死

引用:
原帖由 Sunny Wise 於 2013-12-8 02:02 發表
我是30幾年曼迷,都希望曼聯输多幾場,炒Q左廢莫
高sir我都是七小福時代,喜歡到現在,看了今季。我作為曼聯死忠。真係唔敢穿曼聯波衫出街,好失禮。我好火呀!死人莫耶子!
練習板:TIMO BOLL ALC- FL 正手 MX-P,反手T64
練習板YE GATIEN正手T05反手837,Stiga ROSEWOOD NCT V-FL 正手MXP,反手Screw soft
朗朗的主板:TIMO  BOLL ZLF FL 正手MX-P反手D-TECS

引用:
原帖由 jeff_whc 於 2013-12-7 22:58 發表
雖然又輸波,但都希望可以保住出年踢歐洲足協資格!
莫耶子兩場破曼聯兩紀錄,佢今季我估破最大紀錄,是出年歐洲賽冇得打!

踢到咁既樣,不如出晒啲青訓,賣晒啲高薪低效既球員
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

真係一個好大的過度期.

Not expecting anything at all.......
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

比D新人出塲好果啦
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

我心目中依家既曼聯
依家球隊d波打極都入唔到肉
入到既問心都冇咩說服力,
人地只要係體力化強烈迫搶打法就可搞掂曼聯
所以我地都要有一個活力+創造力+靈活多變既陣先可以後來追上
而再唔可用一些死板球員比人釘死(R10,W19,V25,A18,C23)
R10:好多時都只會將自己攞黎既波轉邊,一唔係就射而佢走位亦會用係防守時多
W19:不予置評
V25:已被好多球隊釘死,死右腳,狀態不穩,做閘有世界級速度同世界級既身體質素,打起黎已證表現節然不同A18:不予置評
C23:作為CMF,我睇咗5年曼聯既比賽都未見過佢斬高波比隊友接應
連有威脅既直線短傳同長距離短傳(通常都係要走到勁近)都係少之有少(十隻手指數得晒)
---------H14/V20---------
----J44---K26/A8------N17
----------J4-------F31-----
E3------E6-------V15----V25
呢個係相輔相成正選陣
V20:有N17,K26,J44較高級數既配合
H14:有K26直線可充分發揮佢既走位天份
J44&N17:變化多端,可出波亦可內切造波,打配合
J4&F31:前者地面掃蕩力強,後者制空力高,已證實。他們能為K26提供強大屏障,使能專心打他最善長既AMF
K26:有咗J4&F31雙防中,唔使防守既香川相信就係多蒙特的那個,再加上前鋒係把握力強既V20 or H14相信K26既作用更能有效發揮吧!
E3:能攻善守,睇得出現在相信年齡都未成問題
E6+V15:一個百X成材,一個曼聯隊長,相信唔洗多講,實力保証
V25:已解釋。冇R2,好多人都覺得佢既世界級,用黎打閘(防守唔差),比R2可謂:有過之而無不及(較冷靜)
唔知大家睇完是否同意,但睇到由季初到依家,都冇場好波,連曼聯大炒利華果場都要由後衛入波,我先會諗起呢個陣,所以希望大家不喜勿插

32 12
發新話題