發新話題

回歸盃 - 相片分享 之 乒之仁大戰蜘蛛俠

回歸盃 - 相片分享 之 乒之仁大戰蜘蛛俠

乒之仁大戰蜘蛛俠
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +30 多謝分享 2008-7-5 08:48
[img]        (\~~/)           (\~~/)[img]
                (~'.'~)         (~^.^~)            
               (_ (__)~o    (_(___)~o

乒之仁好型呀

邊個最后 win ?
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

乒之仁, 厲害!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-5 08:46 發表 1 I# ~/ M, m4 l8 n& [9 p! ?* w
邊個最后 win ?
  X: B2 y6 D" W* u

6 o* K+ _' D  C  g蜘蛛俠 won

蜘蛛俠,好難打,我都糸輸比佢

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-7-5 12:51 發表 + ~$ f8 \+ d* s- _5 w, [
蜘蛛俠,好難打,我都糸輸比佢
$ S& H: S2 [7 A( J呢隻老蜘蛛當然難打啦....哈...
' W5 R. B  w: D  y1 O) ?: Q我都有輸俾佢./ ]; M' D0 w' {% W2 E, S; D
不過想贏都有辦法的..
5 K" I; ^. G8 P1 u/ _2 y
8 k) Y% A9 h9 g7 [* j7 a: i我的辦法是 : 打好D 囉...& T* ^3 p$ e  u6 l5 h

) U2 Z, k# x9 v[ 本帖最後由 乒乓人 於 2008-7-5 12:59 編輯 ]
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

回復 9# 的帖子

若我 "不打好D" 的話, 根本是一個超低手, 個個都可以贏我.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

乒之仁好靚仔~好型牙~

回復 13# 的帖子

你咪仲型

引用:
原帖由 水煮肉片 於 2008-7-6 19:26 發表 - y# q/ J- P7 _+ z8 r; u% r
水少可以加,好像頭上的蛛蛛網不是那麽容易織的吧
) u9 l) U8 r9 m" n. A% u0 ?

4 p4 d  l# Z. B' A5 v3 R% o水片, 加咗水又可以乾返... ...

引用:
原帖由 型男 於 2008-7-5 15:03 發表
1 F$ M2 l$ M7 W% E6 V) p乒之仁好靚仔~好型牙~liness" />
7 t6 S+ ^& b3 ]. R) ~+ ^. `
2 @$ {, S* Z3 t3 l2 D4 {4 J

8 p7 y1 X. |' E3 u仁少打波好'正宗'!

發新話題