35 12
發新話題

【西灣河專區】

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-19 22:10 發表

個心態一定要將個波打返過去先. 唔好諗住打高級波. 板板要靚.  唔係咁易! 所以要再慢慢調節啦!!
'個心態一定要將個波打返過去先... ...'守生, 南區球王防守王真係貫徹到名符其實o既打法!:lol

引用:
原帖由 myth_myth 於 2007-12-20 02:55 發表
我就覺得妳係因為唔集中,所以先至判斷唔到個來球既變化,同預計唔到點樣去接波:)

講真,打咗咁耐波,相信妳應對每一種(大部份)來球有一定既方法去應付,只係精神唔夠集中(或者可以叫做唔夠投入),所以判 ...
MM先生, 請問有乜辦法可以令到人集中D打波呢?:o

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-20 14:43 發表

其實邊個會話打波實中檯架! 不過有時, 有一d好有信心中檯既波, 因為習慣左大大板打既人. 明明應該中就變左唔中. 咁咪好傷士氣囉! 學極都係咁人, 就係衰呢樣野啦! 唔肯放開咁打. 點打都唔會進步!!

唔係話輝蛇你 ...
守生, 講講吓好似講打桌球響唔響袋咁?!:o

引用:
原帖由 nganhot2 於 2007-12-20 22:08 發表

全部畀你講中晒,好hurt:Q
銀銀, 請您拜守生為師!:loveliness:

引用:
原帖由 tommy 於 2007-12-21 14:25 發表

大王果然英名神武!
Tommy先生, 您係防守王o既微臣?!:o

引用:
原帖由 little-dolphin 於 2007-12-21 16:37 發表

你系咪比隔離枱果兩個靚女催眠0左喳,唔關我同Nelson事架.
隔夜遇到隔離枱有靚女:o , 好爽神喎!:lol

引用:
原帖由 tommy 於 2007-12-21 18:55 發表

諗落都係唔係佢手腳,勝者為王,無計啦!
Tommy先生, 您真'順德'人!:)

引用:
原帖由 tommy 於 2007-12-21 20:35 發表
fei.....deep.......king 兄,睇o黎你閣下都可以稱王喎,是為"飛碟王",稍後可否上演一幕"防守王" 大戰 "飛碟王"?
Tommy先生, 您都唔好將您o既快樂建築在在下o既痛苦之上吖:'( ! 咁係一場好實力好懸殊的趣劇, 守生又要破費派蛋... ... :o

引用:
原帖由 nganhot2 於 2007-12-21 20:45 發表

知就專心練好D啦,老友:lol
銀銀, 您教悔波友都好嚴厲下!:D

引用:
原帖由 nganhot2 於 2007-12-21 20:47 發表

係你至我講,咪我一話跟你就縮:@
守生唔係您陪練嚟咩?:o

引用:
原帖由 nganhot2 於 2007-12-21 20:54 發表
相熟先敢咁放肆啫:loveliness:
銀銀您係佢教練?:o

引用:
原帖由 nganhot2 於 2007-12-21 20:55 發表

絕對係......陪練........吹水:lol
守生係'陪吹'>>?!~:o

引用:
原帖由 nganhot2 於 2007-12-21 20:56 發表

我都打佢唔贏:Q
銀銀, 您係斯文人, 打交打唔贏佢唔出奇~!:lol

引用:
原帖由 myth_myth 於 2008-4-13 17:02 發表
我都喺西灣河打咗幾年波啦,都算係西灣河一份子。liness" />  
MM先生, 咁您而家搬咗喇?!

引用:
原帖由 myth_myth 於 2008-4-13 20:18 發表

無,我仲喺東區住liness" /> 只不過因為工作關係,好多時都遲放工,所以近排就少咗打波囉  
咁好正常唧, 唔返工更加無心機打波!

35 12
發新話題