發新話題

【西灣河專區】

引用:
原帖由 nganhot2 於 2007-12-17 20:36 發表
其實最衰都係你,作到咁大:@
你話嘞,枉人一場黎到,先發現我樣衰又屎波,幾無癮呢:L
唔係呀, 起碼我話你靚先啦!! (無陰謀嫁, 只係客觀講事實!!!)

引用:
原帖由 feideepking 於 2007-12-17 21:06 發表

守生:loveliness:, 睇嚟您同銀銀都好熟吓!:lol
熟就唔敢講, 只係比一般網友清楚囉....:lol

引用:
原帖由 feideepking 於 2007-12-17 21:08 發表

守生咁利害都話自己屎波, 您又話自己屎波:L , 您實好勁都得喇!:loveliness:
我係真屎波, 呀銀係真勁人. 我屎波就全南區都知. 呀銀好波, 就全西灣河都知!!:L

引用:
原帖由 bond 於 2007-12-17 23:24 發表

這是一個常見的情況, 通常話自己好廢的,出到來就打到人家滿地找球,令對手望球輕嘆, 起碼有7成以上都係咁
你講得好o岩!! 有七成人都會咁做. 但我係熟於另外果三成!!

入返題先!

有無人知道, 近日嚮西灣河出現幾位年青高手, 相信係甲組前列球手黎. 夜晚八至十左右出現wor!! 唔知乜人..???

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-18 05:56 發表

你講得好o岩!! 有七成人都會咁做. 但我係熟於另外果三成!!

入返題先!

有無人知道, 近日嚮西灣河出現幾位年青高手, 相信係甲組前列球手黎. 夜晚八至十左右出現wor!! 唔知乜人..???
守生, 您份人真係謙虛, 一係咁, 既然您認為銀銀係西灣河乒乓天后, 而您仲要磨練一下, 咁拜佢為師好唔好?!:o

引用:
原帖由 feideepking 於 2007-12-18 09:38 發表

守生, 您份人真係謙虛, 一係咁, 既然您認為銀銀係西灣河乒乓天后, 而您仲要磨練一下, 咁拜佢為師好唔好?!:o
睇黎飛碟王你真係唔清楚守生同銀姐的(網上)關係喇.
佢地兩個, 我覺得可以用 "歡喜冤家"黎形容.:victory:

引用:
原帖由 乒乓人 於 2007-12-18 06:17 發表

睇黎飛碟王你真係唔清楚守生同銀姐的(網上)關係喇.
佢地兩個, 我覺得可以用 "歡喜冤家"黎形容.:victory:
好精景呀! 乒乓先生, 咁您要做佢地調停人!:o :D

引用:
原帖由 feideepking 於 2007-12-18 09:38 發表

嚮西灣河, 我同呀銀既關係唔算特別, 我同佢師夫先至特別!!

引用:
原帖由 feideepking 於 2007-12-18 09:51 發表

好精景呀! 乒乓先生, 咁您要做佢地調停人!:o :D
做唔到 "調停人", 只可做 "見証人" :lol

引用:
原帖由 乒乓人 於 2007-12-18 11:10 發表

做唔到 "調停人", 只可做 "見証人" :lol
"証分人" 得唔得呀!!! 咁就唔會計錯分啦!!!:loveliness:

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-18 11:18 發表

"証分人" 得唔得呀!!! 咁就唔會計錯分啦!!!:loveliness:
得!!  但使鬼証咩, 通常都11:0.:lol

引用:
原帖由 myth_myth 於 2007-12-18 06:28 發表
所以我唔認屎架,只係話自己啲波普普通通姐,唔使令到人地以為我好勁嘛:lol
在我黎講,你已經好勁:funk:

引用:
原帖由 乒乓人 於 2007-12-18 11:28 發表

得!!  但使鬼証咩, 通常都11:0.:lol
邊個11先;P
不過講真O個句,佢如果忍到手唔攻,唔開超轉發球,我都可能有兩分O既:$

引用:
原帖由 nganhot2 於 2007-12-18 22:50 發表

邊個11先;P
不過講真O個句,佢如果忍到手唔攻,唔開超轉發球,我都可能有兩分O既:$
嘩! 你講到你好似唔識打波咁先至得架!! 你手波, 再放D先, 一定可以打得好好.

一日心理障礙未除,一日都......:L

引用:
原帖由 nganhot2 於 2007-12-19 19:07 發表
一日心理障礙未除,一日都......:L
銀銀, 您打波有乜野陰影呀?:o

成日都唔知個波出枱唔出枱,有轉定無轉,上旋定下旋,應該發力定唔發力,擺佢網前定係底線好,主攻定主守.........

總之就係成日都覺得對手D波好難打,唔知點算好:Q

引用:
原帖由 nganhot2 於 2007-12-19 19:48 發表
成日都唔知個波出枱唔出枱,有轉定無轉,上旋定下旋,應該發力定唔發力,擺佢網前定係底線好,主攻定主守.........

總之就係成日都覺得對手D波好難打,唔知點算好:Q
咁係幻覺嚟唧, 您應該搵顧修全睇下有乜根治方法!:o :D

回復 123# 的帖子

可能都要:lol :lol

引用:
原帖由 nganhot2 於 2007-12-19 19:55 發表
可能都要:lol :lol
題外再題外話, 香港仔有個牙醫叫'顧德齊', 個名真係好適合做牙醫!:lol

發新話題