發新話題

【西灣河專區】

引用:
原帖由 nganhot2 於 2007-12-9 19:32 發表

點會呢?而且都係打完波先知佢係我學妺之嘛:loveliness:
銀銀, 請問您地相差幾多屆呢?:o

我都想打喎, 如果0岩時間

引用:
原帖由 myth_myth 於 2007-12-10 06:32 發表

一講咗咪俾你計到佢幾多歲,佢點會咁苯呢;P
佢都唔介意人地講佢幾多歲嫁啦!! 哈哈!

西灣越黎越多高人. 早排見到幾個年輕甲組嚮西灣河個場打. 真係睇波都過癮!

引用:
原帖由 myth_myth 於 2007-12-10 06:32 發表

一講咗咪俾你計到佢幾多歲,佢點會咁苯呢;P
講得好:victory:
不過我都唔知自己大佢幾多,因為我都無問佢係邊屆:loveliness:

引用:
原帖由 nganhot2 於 2007-12-10 19:15 發表

講得好:victory:
不過我都唔知自己大佢幾多,因為我都無問佢係邊屆:loveliness:
唔緊要喇(估計下喇), 同一個生肖差一輪都係小事來, 講嚟聽下!:lol

引用:
原帖由 feideepking 於 2007-12-10 22:47 發表

唔緊要喇(估計下喇), 同一個生肖差一輪都係小事來, 講嚟聽下!:lol
我諗我未有資格做佢呀媽卦:loveliness:

引用:
原帖由 myth_myth 於 2007-12-10 19:25 發表

咁妳又無咁大年紀,做家姐都得既,我可以証明:lol  
家姐通常大過個女2至4歲, 相信銀銀都好young下!:loveliness:

引用:
原帖由 myth_myth 於 2007-12-10 06:30 發表

哦!原來係你!
鬆d,早啲單聲嘛:funk:  唔知道你改咗網名添,真係唔好意思:L 乜你好學唔學,學阿三瘋呀:lol  
玩吓分身都幾好玩ga.我都係同你講笑啫.:lol

引用:
原帖由 sas 於 2007-12-11 22:42 發表

玩吓分身都幾好玩ga.我都係同你講笑啫.:lol
哈哈! myth好驚比人認出嫁!

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-11 22:46 發表

哈哈! myth好驚比人認出嫁!
我其實都驚:L

引用:
原帖由 myth_myth 於 2007-12-12 06:27 發表
我唔係驚俾人認出,只係唔多喜歡人地知道我係邊個,而我就唔知道哥個人係邊個姐。:(  
是但啦! 都係打波o者, 你好波唔怕比人知呢

引用:
原帖由 myth_myth 於 2007-12-16 23:01 發表

你好波,就梗係唔怕俾人知啦。但我手波普普通通,無乜突出,唔知好過知啦:D
不過講真,我都無乜所謂,只係打吓波姐,都係低調啲好既,慣咗做“隱形人”嘛:lol  
你都話普普通通, 我就叫屎波怪囉!

引用:
原帖由 little-dolphin 於 2007-11-29 00:52 發表
咁你有冇見到歌神Sam x......呢
都有成年冇見過佢, 幾年前我同佢都是坃東區區隊的

引用:
原帖由 nganhot2 於 2007-12-11 19:35 發表

我其實都驚:L
銀銀, 您債主多呀?!:o

引用:
原帖由 feideepking 於 2007-12-17 01:50 發表

銀銀, 您債主多呀?!:o
其實呀銀嚮西灣河區都好出名啦! 唔使指意隱藏身份啦! 佢有:
一. 名師 - 出名教波細心
二. 靚樣 - 西灣河運動場好多人都特登走入黎一睹佢既美貌
三. 好波 - 正反手都打到 "唪唪聲".

但佢驚:
一. 比人睇到佢比教練鬧...
二. 太多狂蜂浪蝶
三. 見佢好波, 個個挑戰佢, 搞到西灣河個場人山人海, 咁就唔係幾好啦!

回復 99# 的帖子

其實最衰都係你,作到咁大:@
你話嘞,枉人一場黎到,先發現我樣衰又屎波,幾無癮呢:L

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-17 06:19 發表

其實呀銀嚮西灣河區都好出名啦! 唔使指意隱藏身份啦! 佢有:
一. 名師 - 出名教波細心
二. 靚樣 - 西灣河運動場好多人都特登走入黎一睹佢既美貌
三. 好波 - 正反手都打到 "唪唪聲".

但佢驚:
一. 比人睇到 ...
守生:loveliness:, 睇嚟您同銀銀都好熟吓!:lol

引用:
原帖由 nganhot2 於 2007-12-17 17:06 發表
其實最衰都係你,作到咁大:@
你話嘞,枉人一場黎到,先發現我樣衰又屎波,幾無癮呢:L
守生咁利害都話自己屎波, 您又話自己屎波:L , 您實好勁都得喇!:loveliness:

引用:
原帖由 feideepking 於 2007-12-17 21:08 發表

守生咁利害都話自己屎波, 您又話自己屎波:L , 您實好勁都得喇!:loveliness:
這是一個常見的情況, 通常話自己好廢的,出到來就打到人家滿地找球,令對手望球輕嘆, 起碼有7成以上都係咁

引用:
原帖由 bond 於 2007-12-17 19:54 發表

這是一個常見的情況, 通常話自己好廢的,出到來就打到人家滿地找球,令對手望球輕嘆, 起碼有7成以上都係咁
咁唔知算唔算:@有d陰濕 :o

發新話題