發新話題

【西灣河專區】

我 lei 排都有係西灣河打波 wor,今日先打完,夜晚有局預埋我.

引用:
原帖由 myth_myth 於 2007-12-7 23:47 發表

我都係成日打波打到拍拍聲架:lol 但全部都係打出界同打落網,無人地咁犀利咋:L   
你板直板橫拉真係拍拍聲架,好勁ar!

引用:
原帖由 myth_myth 於 2007-12-7 23:47 發表

我都係成日打波打到拍拍聲架:lol 但全部都係打出界同打落網,無人地咁犀利咋:L   
你就唔啱啦,星期四,咁早走,都唔同我師姐打返場:@

引用:
原帖由 nganhot2 於 2007-12-8 19:41 發表

佢唔想以球擊傷您師姐!:o

我都未有能力KO你,真係有失師門添:L

引用:
原帖由 nganhot2 於 2007-12-9 14:41 發表
我都未有能力KO你,真係有失師門添:L
您可以KO MMo既, 您唔忍心唧!:lol

引用:
原帖由 feideepking 於 2007-12-9 18:16 發表

您可以KO MMo既, 您唔忍心唧!:lol
咪傻啦,佢手波好勁架!
(頂嘴就可能可以KO佢:lol)

引用:
原帖由 nganhot2 於 2007-12-9 14:51 發表

咪傻啦,佢手波好勁架!
(頂嘴就可能可以KO佢:lol)
您可以叫佢讓下您唧!:)

佢都會讓下O既,不過讓得太多又唔好玩。
總之就係未可以KO佢啦。

引用:
原帖由 nganhot2 於 2007-12-9 15:00 發表
佢都會讓下O既,不過讓得太多又唔好玩。
總之就係未可以KO佢啦。
咁您要努力苦練發波, 建議練練'拜神式'兩邊切的發球!:loveliness:

引用:

你幾時打0架,如果時間啱一齊打la,我都打到拍拍咁聲0架,
[img]        (\~~/)           (\~~/)[img]
                (~'.'~)         (~^.^~)            
               (_ (__)~o    (_(___)~o

引用:
原帖由 little-dolphin 於 2007-12-9 16:23 發表

你幾時打0架,如果時間啱一齊打la,我都打到拍拍咁聲0架,
除咗拍拍聲, 仲有乜嘢聲呢?!:o

引用:
原帖由 feideepking 於 2007-12-9 20:02 發表

除咗拍拍聲, 仲有乜嘢聲呢?!:o
仲有西灣河阿嬸系咪到叫"夠鐘"好大聲...阿伯系厠所沖涼唱"男兒當自強"好難聽.....
D阿媽喝住細路叫收聲.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
[img]        (\~~/)           (\~~/)[img]
                (~'.'~)         (~^.^~)            
               (_ (__)~o    (_(___)~o

引用:
原帖由 myth_myth 於 2007-12-9 06:29 發表

咦!你見到我?但小弟唔知閣下係邊位喎,小弟識唔識你架呢?

小弟最近先至開始練番直板(都成7、8年無打囉):lol 因為以前打直板時代無橫打既技術,所以幾廿歲先至學人試吓:loveliness:我估你見到我哥次,應 ...
你真係忘恩負義,我幫你手練橫打,你話唔識我!:'( :'(

引用:
原帖由 nganhot2 於 2007-12-8 23:11 發表

嗰個似係妳師妹多啲 wor.:lol

引用:
原帖由 sas 於 2007-12-9 21:45 發表

嗰個似係妳師妹多啲 wor.:lol
佢早過我入師門,所以係我師姐。
但係佢真係後生我好多,仲係我學妹,所以佢叫我師姐都得:lol

引用:
原帖由 nganhot2 於 2007-12-9 22:25 發表

但係佢真係後生我好多,仲係我學妹,所以佢叫我師姐都得:lol
原來又係文理高材生,有機會同佢打返塲波,女仔打日直真係唔多.:lol

引用:
原帖由 nganhot2 於 2007-12-9 18:55 發表

銀銀, 咁您叫佢係師姐時, 會否覺得尷尬的呢?:o

引用:
原帖由 feideepking 於 2007-12-9 22:37 發表

銀銀, 咁您叫佢係師姐時, 會否覺得尷尬的呢?:o
點會呢?而且都係打完波先知佢係我學妺之嘛:loveliness:

引用:
原帖由 sas 於 2007-12-9 22:29 發表

原來又係文理高材生,有機會同佢打返塲波,女仔打日直真係唔多.:lol
不過佢唔係成日黎。O個日係因為佢有D事要搵師父,順道同我打兩板。
如果有機會,你都同佢打返場啦,佢應該唔介意。

發新話題