發新話題

【西灣河專區】

【西灣河專區】

有冇人會系西灣河打波.平日夜晚.

會在東區打波的人名單

1. little dolphin
2. smallstar
3. chuhoikuen
4. old cake
5. 啊海
6. johnnywai
7. happy 仔
8. 防守王
9.鄧麗欣(大師兄)
10.傅穎 (小師妹)
11 wyfman
12 乒乓型男
13 sas
14 Spider man
15 goku
16 小乒童
17 周潤發

18 老虎基
19 音樂狂人
20 粒仔狂人

引用:
原帖由 little-dolphin 於 2007-10-24 00:27 發表
間唔中都會响西灣河打!

引用:
原帖由 little-dolphin 於 2007-10-24 00:27 發表
你出晒名啦,攪個球局糸西灣河啦,一定有人參加,有空我會來,我糸太古坊返工,很近笩,攪球局,可吳可以找埋郭sir啊,我三四年無見個他,以前是同事來架

回復 5# 的帖子

郭sir多數禮拜六下午5點到系西灣河打波,不過唔系一定個個禮拜六都黎,或者下次看見佢我同佢講聲啦.

if u hold game,i can join!!!

引用:
原帖由 old-cake 於 2007-10-30 21:52 發表

你出晒名啦,攪個球局糸西灣河啦,一定有人參加,有空我會來,我糸太古坊返工,很近笩,攪球局,可吳可以找埋郭sir啊,我三四年無見個他,以前是同事來架
I work at the same place too, which building are you in?

回復 9# 的帖子

PCCW tower
how about you??

devon house

啊海
so close !!!!!!!!

引用:
原帖由 little-dolphin 於 2007-10-31 01:50 發表
郭sir多數禮拜六下午5點到系西灣河打波,不過唔系一定個個禮拜六都黎,或者下次看見佢我同佢講聲啦.
thanks,
佢吳知我叫 old cake,你話 舊同事 CK, 他就知了,

回復 13# 的帖子

已經同郭先生講0左,佢話佢知你是誰,佢會比電話你,仲有佢話佢電話無變,你可以給電話佢.
本帖最近評分記錄

回復 14# 的帖子

thx,
巳通過電話,會約佢打波,,

有波打我都會去:)

我都成日去西灣河打波wor!!

回復 17# 的帖子

我都成日見到你,系2號枱.
[img]        (\~~/)           (\~~/)[img]
                (~'.'~)         (~^.^~)            
               (_ (__)~o    (_(___)~o

引用:
原帖由 Mao 於 2007-11-23 02:00 發表

點晒樣 la
港島區先進乒友個圈子其實都唔係好大啫;P

港島東都好多打得下0架,周不時未入球室系出面就聽到裡面打到 拍拍聲響,你話 D球速和力量幾勁先.
[img]        (\~~/)           (\~~/)[img]
                (~'.'~)         (~^.^~)            
               (_ (__)~o    (_(___)~o

引用:
原帖由 little-dolphin 於 2007-11-25 03:21 發表
港島東都好多打得下0架,周不時未入球室系出面就聽到裡面打到 拍拍聲響,你話 D球速和力量幾勁先.
西灣河打球的,來來去去都係個班人,佢地好勁,其中有位打攻削合一的,板型是六角型的

引用:
原帖由 Mao 於 2007-11-23 02:00 發表

點晒樣 la
咩點晒樣.......??

sorry! 我 just 想講  點左相 :loveliness:

發新話題