發新話題

【百靈鳥球局】7月3日 (星期四) 6:00-9:00pm 乒之館 - 高手到訪

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-4 09:17 發表
溫馨提示 : 防守王最利害不是反手開波, 也不是正手沖爆, 最利害是 渣 x x
不過已比我看穿了
無錯喇, 防守王 控(制)(賽果)能力超高, 好少人可以察覺到的..
不過, 瑋仔係今次派蛋俾防守王....都是實力的表現.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-7 10:44 發表

唔好咁講,大家交流下姐
你到我咪到囉
我都想睇下防兄今次點反擊...我估可能又係一次敗陣都唔定(瑋仔主場, 打高幾分波)...哈哈..
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-7 12:07 發表

你就想,平手打啦
瑋仔你依家的實力+狀態+心態, 絕對可以讓2分或以上啦.
平打咪即是代表你想再贈3蛋俾防守王....

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-7 17:59 發表

你來同我打下,就知我有幾屎
回歸盃, 我睇住你同石大師打...就知你都可以讓我3分或以上啦.
讓完3分, 都仲可以話贏就贏添呀..

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-7 18:23 發表
瑋仔一向收放自如....加上最近入左快立米.上次都打到我死死地
佢已經唔同我3年前認識的瑋仔喇...想當年我地一齊打區隊...
依家佢愈來愈靚仔, 愈來愈多女仔...唉..我就..

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-7 19:37 發表

我地一齊打過區隊?
咁你都識jlamlam
我當然識佢啦.  佢都識我啦..

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-8 10:40 發表

你地呢D高手, 梗係一早就已經識晒啦!!
我幾年前同依家都一樣..係 低手咋.
我唔夠jlamlam高, 我都唔夠你高.

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-8 17:07 發表
我得171
我有 172...

[quote]原帖由 一燈大師 於 2008-7-8 17:22 發表

係唔係叫 丹丹 呀??

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-8 17:51 發表
利害, 咁都知...(頭先又出唔到我個post啦!!)

希望你地同佢打得開心D啦!!
我唔知.  我估咋喎...

發新話題
最近訪問的版塊