43 123
發新話題

【百靈鳥球局】7月3日 (星期四) 6:00-9:00pm 乒之館 - 高手到訪

哎也, 我都想打. 不過今朝唔記得帶野, 你地又開鬼死咁早....!!!

我返到屋企再出黎都八點呀!!!!! 不過最緊要係:

你地受唔受我玩先啦!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-3 10:23 發表
Lunch飛的返屋企纙!
飛的返屋企來回都一購, 不如放工先至飛的黎?!

不過算啦! 我自己唔記得你地今晚有局o者!!

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-3 11:10 發表

絶對歡迎你啦 , 你肯來是我地 ge 榮幸....
你肯答我, 已是我的榮幸呀!!!!  

我真係會盡量趕黎! 希望有個零鐘打好個無!!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-3 11:20 發表
今晚可能好少人上80了
我自己病到9彩
你唔嚮度....我既意欲又低好多囉!!!!

哈哈!!! 甲組, 大師第一場就...........哈哈!!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-3 12:19 發表

你唔係話今日來唔到咩?
除非佢用左迅間轉移啦!!

我唔係大你, 我今晚黎呀!!!! 打波, 睇波, 食飯!!!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-3 12:43 發表
今晚我地會去新地步食飯+吹水+啤!
我就唔使講, 最想都係呢個o者......啤啤啤啤啤......

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-7-3 12:38 發表

唔使喊, 你嚮我身上學到既, 六爺都教到你. 因為我都係佢學生 - 包括飲酒都係同佢學嫁咋!!

[quote]原帖由 44_66 於 2008-7-3 12:51 發表
汝又吹水喇 .... 如果 rosa 今晚都黎就正喇 ... 因為打汝吾贏 許都可以 隊

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-3 13:01 發表

汝搞到不材又心郁郁添 .... 不材今日凸登吾上乒工廠 想好好休息下 ... 汝又去引人地
我都係想你黎啤啤佢o者. 使乜諗咁多. 我都係黎啤嫁咋!! 我返到屋企, 再出黎, 隨時八點幾!!!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-3 13:11 發表
用3G電話視像互啤。
咁不如自隊!!!?!?!

off+, 你今晚打丫嘛!!?? 希望我趕得切黎, 單挑你!!!!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-3 13:34 發表
我到!我feel倒你好大殺氣喎........
無錯!!!!

起碼隊四支大嘉.....................

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-3 14:11 發表
一口氣!?
我自問唔得. 若果你得既, 就表演比大家睇下!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-3 14:58 發表
OFF+可能打算咁樣飲
口一支
耳各一支,共兩支
下身某部位一支
總共4支
有d地方係出, 唔係入wor! 唔好攪亂呀!!

咁你係咪黎先!!!??

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-3 15:25 發表

我本來真係就來死,但係經過中午後,就好返少少
咁即係你會打波啦! 我七點半左右

瑋仔成日諗埋呢d野, 都係無得救!

今晚我都想試下巨牆. 目標係三局加埋十分!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-3 17:11 發表

要咁先可以同OFF+溝通到
我覺得你可以KO條龍
今晚我比巨龍三蛋震爆都有之!!!!

不過我又想同你打wor!!!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-3 17:15 發表

實同你打啦
仲有十分鐘就放工. 希望盡快返屋企, 盡快換衫, 唔好塞車. 盡快趕黎百靈鳥!!!!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-3 17:22 發表

你今晚咁有誠意,大C實請你食飯!
多謝大C先!! 放工. 今晚見!!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-4 00:18 發表
今日防兄8點先到,好彩有機會同防兄過招,結果比防兄........
............................................三蛋. 今日瑋仔派蛋. 我都食左三隻!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-4 08:14 發表

你無帶眼鏡,又唔係點用反手開波
所以今次唔算
你要咁講法. 要等到比賽先至算囉!! hahahaaaaa!!!

輸就輸, 贏就贏. 無得話唔用呢招, 唔用果樣野既.

我噚晚發惡夢.......比你衝爆塊板添!!

43 123
發新話題
最近訪問的版塊