發新話題

【百靈鳥球局】7月3日 (星期四) 6:00-9:00pm 乒之館 - 高手到訪

引用:
原帖由 防守王 於 7-7-2008 07:46 PM 發表

但係我又見過貓兄親手擊敗瑋仔wor!!
仲係好輕易就ko左

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 7-7-2008 07:49 PM 發表

一定是幻覺...我經常比瑋仔打到左奔又跑....不過明天我會上來同大c 苦練......, 長膠 !!
講難聽d係上來ko大c

拿唔好玩我..我比大師 ko 便真
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-7 19:53 發表
拿唔好玩我..我比大師 ko 便真
我星期四先至得閒呀大佬!! 睇唔到貓貓爪大C添!

我知你週四到, 所以我未早d到, 費事比你看到我點死 !!
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-7 19:56 發表
我知你週四到, 所以我未早d到, 費事比你看到我點死 !!
死又有何懼!! 我成日比人炒嫁啦! 都慣左. 邊個炒我, 我就會嚮酒檯上炒返佢!!

瑋仔, 你走唔甩啦!

引用:
原帖由 防守王 於 7-7-2008 08:01 PM 發表

死又有何懼!! 我成日比人炒嫁啦! 都慣左. 邊個炒我, 我就會嚮酒檯上炒返佢!!

瑋仔, 你走唔甩啦!
我無諗過走

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-7 20:52 發表

我無諗過走
下次先隊兩支先!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-7 19:37 發表

我地一齊打過區隊?
咁你都識jlamlam
我當然識佢啦.  佢都識我啦..
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-7-8 09:17 發表

我當然識佢啦.  佢都識我啦..liness" />
你地呢D高手, 梗係一早就已經識晒啦!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-8 10:40 發表

你地呢D高手, 梗係一早就已經識晒啦!!
我幾年前同依家都一樣..係 低手咋.
我唔夠jlamlam高, 我都唔夠你高.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-8 11:36 發表

咁許地又係高左 d 既
講到高, 我都OK高嫁, 話晒都六呎...1.83m

我都話防兄高過我啦...我得果 178
香港乒乓網

我得171

忙咗成日 , 而家先有時間搭咀 , 今晚會有一位曾入過省隊ge靚女來打波
明白什麼都總有限期

[quote]原帖由 一燈大師 於 2008-7-8 17:22 發表

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-8 17:07 發表
我得171
我有 172...

[quote]原帖由 一燈大師 於 2008-7-8 17:22 發表

係唔係瑤瑤呀

發新話題
最近訪問的版塊