發新話題

【百靈鳥球局】7月3日 (星期四) 6:00-9:00pm 乒之館 - 高手到訪

引用:
原帖由 防守王 於 7-7-2008 12:03 PM 發表

睇漏左添! 咁我有無得受讓兩分打餐飯呀!!??
你就想,平手打啦

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-7 12:07 發表

你就想,平手打啦
上次我被三震出局. 今次唔叫你讓三分都算係咁啦!! 講真, 你手波高我咁多, 讓到五分都有得贏啦!!!

引用:
原帖由 防守王 於 7-7-2008 12:12 PM 發表

上次我被三震出局. 今次唔叫你讓三分都算係咁啦!! 講真, 你手波高我咁多, 讓到五分都有得贏啦!!!
防兄,你幾時教細佬溝女
你把口真係強

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-7 12:25 發表

防兄,你幾時教細佬溝女
你把口真係強
瑋仔, 你真係好識講笑.

你都唔使媾女啦! D女埋黎媾你之嘛. 你靠個樣都玩盡個場啦!!

我把口愛黎吹水唔沫咀. D女最唔鍾意嫁啦!!!

但係你手波又勁, 人又靚仔, 又好球品. 嘩!!!! 簡直係情場殺手啦!

唔使講咁多啦! 就每一局讓我兩分, 打餐飯啦!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-7 08:59 發表

瑋仔, 你真係好識講笑.

你都唔使媾女啦! D女埋黎媾你之嘛. 你靠個樣都玩盡個場啦!!

我把口愛黎吹水唔沫咀. D女最唔鍾意嫁啦!!!

但係你手波又勁, 人又靚仔, 又好球品. 嘩!!!! 簡直係情場殺手啦!

唔使 ...
守生, 基本上您周圍聊打波打餐飯, 咁食飯都唔使錢!

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-7-7 17:12 發表

守生, 基本上您周圍聊打波打餐飯, 咁食飯都唔使錢!
基本上我都只係聊瑋仔, 因為佢有米. 而且又靚仔. 我唔聊佢聊邊個先??

而且佢讓我五分都夠贏, 而家讓兩分咋wor! 跟本有佢so啦!!

引用:
原帖由 防守王 於 7-7-2008 05:15 PM 發表

基本上我都只係聊瑋仔, 因為佢有米. 而且又靚仔. 我唔聊佢聊邊個先??

而且佢讓我五分都夠贏, 而家讓兩分咋wor! 跟本有佢so啦!!
唔洗打啦,我請你飲啤算

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-7 13:45 發表

瑋生好似唔認同!

引用:
原帖由 防守王 於 7-7-2008 05:15 PM 發表

我可以叫巨龍讓你兩分

引用:
原帖由 feideepking 於 7-7-2008 05:17 PM 發表

瑋生好似唔認同!
佢D波好我咁多,當然唔認同啦

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-7 17:17 發表

我可以叫巨龍讓你兩分
巨龍就真係要讓到五分啦!!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-7 12:07 發表

你就想,平手打啦
瑋仔你依家的實力+狀態+心態, 絕對可以讓2分或以上啦.
平打咪即是代表你想再贈3蛋俾防守王....
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 7-7-2008 05:34 PM 發表

瑋仔你依家的實力+狀態+心態, 絕對可以讓2分或以上啦.
平打咪即是代表你想再贈3蛋俾防守王....
你來同我打下,就知我有幾屎

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-7 17:59 發表

你來同我打下,就知我有幾屎
回歸盃, 我睇住你同石大師打...就知你都可以讓我3分或以上啦.
讓完3分, 都仲可以話贏就贏添呀..

Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

瑋仔一向收放自如....加上最近入左快立米.上次都打到我死死地
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-7 18:23 發表
瑋仔一向收放自如....加上最近入左快立米.上次都打到我死死地
佢已經唔同我3年前認識的瑋仔喇...想當年我地一齊打區隊...
依家佢愈來愈靚仔, 愈來愈多女仔...唉..我就..

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 7-7-2008 06:23 PM 發表
你講咁多做咩,快d搵日上來幫大c練波啦

引用:
原帖由 乒乓人 於 7-7-2008 06:35 PM 發表

佢已經唔同我3年前認識的瑋仔喇...想當年我地一齊打區隊...
依家佢愈來愈靚仔, 愈來愈多女仔...唉..我就..
我地一齊打過區隊?
咁你都識jlamlam

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-7 18:23 發表
但係我又見過貓兄親手擊敗瑋仔wor!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-7 19:46 發表

但係我又見過貓兄親手擊敗瑋仔wor!!
一定是幻覺...我經常比瑋仔打到左奔又跑....不過明天我會上來同大c 苦練......, 長膠 !!
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

發新話題
最近訪問的版塊