發新話題

【百靈鳥球局】7月3日 (星期四) 6:00-9:00pm 乒之館 - 高手到訪

引用:
原帖由 off+ 於 3-7-2008 04:50 PM 發表
你個D叫邪風入體,身尾好長,睇離又要我幫你祈福!
執定野啦,邪風入體.........
快D去打波仲好啦

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-3 16:53 發表 執定野啦,邪風入體......... 快D去打波仲好啦
你都係喎!執定D貴重野等我幫你祈福。

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-3 16:57 發表
你都係喎!執定D貴重野等我幫你祈福。
快 d 睇 email. 搵銀呀...
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-3 16:53 發表

執定野啦,邪風入體.........
快D去打波仲好啦
唔好成日搞事 la.... 快 d 做完嘢去打波 la....
明白什麼都總有限期

瑋仔成日諗埋呢d野, 都係無得救!

今晚我都想試下巨牆. 目標係三局加埋十分!!

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-3 17:00 發表 快 d 睇 email. 搵銀呀...
Thanks! 覆o左!

引用:
原帖由 防守王 於 3-7-2008 05:03 PM 發表
瑋仔成日諗埋呢d野, 都係無得救!

今晚我都想試下巨牆. 目標係三局加埋十分!!
要咁先可以同OFF+溝通到
我覺得你可以KO條龍

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-3 17:11 發表

要咁先可以同OFF+溝通到
我覺得你可以KO條龍
今晚我比巨龍三蛋震爆都有之!!!!

不過我又想同你打wor!!!!

引用:
原帖由 防守王 於 3-7-2008 05:13 PM 發表

今晚我比巨龍三蛋震爆都有之!!!!

不過我又想同你打wor!!!!
實同你打啦

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-3 17:15 發表

實同你打啦
仲有十分鐘就放工. 希望盡快返屋企, 盡快換衫, 唔好塞車. 盡快趕黎百靈鳥!!!!!

引用:
原帖由 防守王 於 3-7-2008 05:17 PM 發表

仲有十分鐘就放工. 希望盡快返屋企, 盡快換衫, 唔好塞車. 盡快趕黎百靈鳥!!!!!
你今晚咁有誠意,大C實請你食飯!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-3 17:22 發表

你今晚咁有誠意,大C實請你食飯!
多謝大C先!! 放工. 今晚見!!!

今日防兄8點先到,好彩有機會同防兄過招,結果比防兄........

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-4 00:18 發表
今日防兄8點先到,好彩有機會同防兄過招,結果比防兄........
............................................三蛋. 今日瑋仔派蛋. 我都食左三隻!

引用:
原帖由 防守王 於 4-7-2008 12:21 AM 發表

............................................三蛋. 今日瑋仔派蛋. 我都食左三隻!
你無帶眼鏡,又唔係點用反手開波
所以今次唔算

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-4 08:14 發表

你無帶眼鏡,又唔係點用反手開波
所以今次唔算
你要咁講法. 要等到比賽先至算囉!! hahahaaaaa!!!

輸就輸, 贏就贏. 無得話唔用呢招, 唔用果樣野既.

我噚晚發惡夢.......比你衝爆塊板添!!

引用:
原帖由 防守王 於 4-7-2008 08:21 AM 發表

你要咁講法. 要等到比賽先至算囉!! hahahaaaaa!!!

輸就輸, 贏就贏. 無得話唔用呢招, 唔用果樣野既.

我噚晚發惡夢.......比你衝爆塊板添!!
咁你早上有無睇下塊板係唔係真係內傷

溫馨提示 : 防守王最利害不是反手開波, 也不是正手沖爆, 最利害是 渣 x x
不過已比我看穿了
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-4 09:17 發表
溫馨提示 : 防守王最利害不是反手開波, 也不是正手沖爆, 最利害是 渣 x x
不過已比我看穿了
無錯喇, 防守王 控(制)(賽果)能力超高, 好少人可以察覺到的..
不過, 瑋仔係今次派蛋俾防守王....都是實力的表現.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

發新話題