發新話題

【百靈鳥球局】7月3日 (星期四) 6:00-9:00pm 乒之館 - 高手到訪

【百靈鳥球局】7月3日 (星期四) 6:00-9:00pm 乒之館 - 高手到訪

明晚將會有至少兩位年青高手到訪 , 希望我地ge 巨龍可以頂得住。(還有playboy 可能會到)
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-2 14:32 發表
明晚將會有至少兩位年青高手到訪 , 希望我地ge 巨龍可以頂得住。(還有playboy 可能會到)
原來playboy鍾意'掃場'!

哎也, 我都想打. 不過今朝唔記得帶野, 你地又開鬼死咁早....!!!

我返到屋企再出黎都八點呀!!!!! 不過最緊要係:

你地受唔受我玩先啦!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-3 10:17 發表 哎也, 我都想打. 不過今朝唔記得帶野, 你地又開鬼死咁早....!!!我返到屋企再出黎都八點呀!!!!! 不過最緊要係:你地受唔受我玩先啦!
Lunch飛的返屋企纙!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-3 10:23 發表
Lunch飛的返屋企纙!
飛的返屋企來回都一購, 不如放工先至飛的黎?!

不過算啦! 我自己唔記得你地今晚有局o者!!

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-7-2 20:29 發表

原來playboy鍾意'掃場'!
he may not be able to 掃our場'

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-3 10:17 發表
哎也, 我都想打. 不過今朝唔記得帶野, 你地又開鬼死咁早....!!!

我返到屋企再出黎都八點呀!!!!! 不過最緊要係:

你地受唔受我玩先啦!
絶對歡迎你啦 , 你肯來是我地 ge 榮幸....
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-3 11:10 發表

絶對歡迎你啦 , 你肯來是我地 ge 榮幸....
你肯答我, 已是我的榮幸呀!!!!  

我真係會盡量趕黎! 希望有個零鐘打好個無!!!

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-7-3 10:35 發表

he may not be able to 掃our場'
You are full of confidence...  good !!!
O.K. I will arrange you to beat them tonight.
明白什麼都總有限期

今晚可能好少人上80了
我自己病到9彩

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-3 11:20 發表
今晚可能好少人上80了
我自己病到9彩
你唔嚮度....我既意欲又低好多囉!!!!

哈哈!!! 甲組, 大師第一場就...........哈哈!!!

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-3 11:14 發表

You are full of confidence...liness" />  good !!!
O.K. I will arrange you to beat them tonight.
sorry, I can not come tonight. maybe next time.

引用:
原帖由 防守王 於 3-7-2008 11:23 AM 發表

哈哈!!! 甲組, 大師第一場就...........哈哈!!!
你唔好大我,你係來,我點都死過來

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-3 11:23 發表

we support BigC and ball is round, right!

我會去百0了, 幫大c 特訓....雖然我比王子仲相差好遠.....不過我會儘力
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-3 11:44 發表
我會去百0了, 幫大c 特訓....雖然我比王子仲相差好遠.....不過我會儘力
are u in usa?

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-3 11:23 發表

我會死得轟轟烈烈ge
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-3 11:20 發表
今晚可能好少人上80了
我自己病到9彩
你唔好唔來呀 , 搵你幫我試新膠 999
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-3 11:47 發表 你唔好唔來呀 , 搵你幫我試新膠 999
打算999配邊塊板?

發新話題