34 12
發新話題

回歸盃 - 君子之戰 (轉貼自小過童)

回歸盃 - 君子之戰 (轉貼自小過童)

冠軍戰是一場皇者之戰 、君子之戰.................5 l5 V, G& V1 l

0 o3 K! {3 G! l% O6 g, S. H皇子與一文要進入第五局之死亡對壘 ,戰火進至 7 : 4 之時,各人還淘醉兩人之靈巧球技,% |5 `' F2 f* Y) V
3 p: e% S7 ^' W  H
皇子一招 ( 波音式 ) 擦邊............當時連裁判都睇唔到,分牌已顯示為 8 : 4 ,但一文立即示
- m/ u  _" t+ s+ F# U5 B6 R( y# x7 B  B% W
意裁判那球是正球 ( 擦邊 ) ,充份表現出體育精神及個人球品 ,即時贏得全場掌聲 。
7 J4 ~1 l" ]* |2 X0 e) Y4 ?7 k
* U# g. x8 }! T- S8 |$ g1 h! H結果 ( 李一聞 ) 成為實至名歸的.....................冠軍
* s2 v" l" }4 I( l( r* q( ]' Y. j: p% b' Q6 p/ b
恭喜............恭喜
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

果球我都看不到滴死......去到第五局尾塲, 還可以咁有球品, 一聞我們敬佩你.4 o" }7 c% v0 O0 [1 m/ q9 j
希望其它小朋友也可以學到好波又好品
香港乒乓網

贏波要贏得正大光明,令人心服口服0 }: ?: c0 W* p( E5 R1 f
不是靠傍門左道。
7 i7 X0 {9 i5 d$ [2 V一聞兄好野

打波的人, 很多都會這樣. 但換著是我, 一定不會!!

唔通瑤瑤當時去搵周公

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-2 13:37 發表
4 X% ^# G: L/ ]+ L唔通瑤瑤當時去搵周公
9 g7 ^3 v8 N9 M1 B; s/ v- U9 K# F/ B) K  |' H! }
佢有 d 緊張 , (如果唔係你坐喺對面 , 佢一定睇到擦邊 )
明白什麼都總有限期

我都叫左瑋仔坐開 d.
香港乒乓網

又關我事

呢兩個球手可話係今次比賽的 "典範".  
; m5 W" z8 S5 I' \從場內場外, 勝負得失, 人前人後, 都是值得稱許.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

沒留意有這'球賽申報擦邊外傳'添! . Yat有品德!

一個字

其實好多人都睇唔倒  U* R. v) c: f: T- L
佢球品好好+ Y+ t8 a+ O! V* p. o6 j
場波亦都好好睇

引用:
原帖由 charmway 於 2008-7-2 13:19 發表
$ n6 n1 `4 Y4 o8 ~2 e0 `  S3 ^2 h一個字
" x$ I! J. k5 _) P' a* K0 V1 P4 y; K" K+ ?/ B" c1 V6 e) |6 V
2 [8 Z7 d0 Y( r8 \
一個咩嘢字?!

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-7-2 17:24 發表
# D- J5 a7 V$ ^, K" D( ]其實好多人都睇唔倒- W. Z1 M: J; n- N# y
佢球品好好; m  r  P! w2 C
場波亦都好好睇liness" />
) x! E' p- m7 A8 ^: B! A2 V" J

% S$ Q9 E8 s1 f相信您睇到!

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-2 13:41 發表
6 Z' R2 j2 H& P- Q  a1 N4 [! S. f$ }% ]; r# Z3 E- z7 U9 L

5 W  \) j' F! u" C佢有 d 緊張 , (如果唔係你坐喺對面 , 佢一定睇到擦邊 )
$ u- }+ q0 ?* j) Q

- m/ P0 }" X# D7 o) K甲組比賽呀..我真正都未做過甲組比賽......係緊張 d 啦.....請見諒

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-7-4 11:50 發表
# R5 s6 R. m& `" _4 e: u$ y
" t2 @* P  {/ ~
) k( I9 O) ^4 \  |. A4 A% G甲組比賽呀..我真正都未做過甲組比賽......係緊張 d 啦.....請見諒   
1 r$ G, j: g4 F6 j; M* E7 Q& R: k% b) J7 G
今次到我la , 甲組第一塲就同長膠王子打呀 , 我可唔可以要求妳做呢塲波 ge 裁判架
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-4 08:23 發表
; ?4 J6 N, X  d8 h- o8 H
) O' t# j8 J+ i/ {# L9 p- ^% o: |7 d# z
今次到我la , 甲組第一塲就同長膠王子打呀 , 我可唔可以要求妳做呢塲波 ge 裁判架liness" />liness" />
9 l- K& ]( A. q4 H: ^3 ~+ N/ |

7 B$ F9 I, A5 d7 ~$ f: K) \
4 F" ^# m- Q6 K原來可以特別淚邀請球判o架!/ k3 C2 z, H& a& a5 u
2 R. a; B, q, w" R% k

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-4 11:53 發表 : s+ ?% v1 p; ^5 X8 B2 r7 [
7 Y8 G  d1 L/ Z$ M$ ~$ w+ A
" n+ r: D; U. ^7 ]$ S' w+ n
今次到我la , 甲組第一塲就同長膠王子打呀 , 我可唔可以要求妳做呢塲波 ge 裁判架
  X; @# \1 c% }$ ]( J, h# g0 o" h" R; T
果日我係要做呀..不過無咁早...出線先見面啦

34 12
發新話題
最近訪問的版塊