34 12
發新話題

回歸盃 - 君子之戰 (轉貼自小過童)

回歸盃 - 君子之戰 (轉貼自小過童)

冠軍戰是一場皇者之戰 、君子之戰................./ U9 k3 J  K+ ~7 f  c$ \+ W
% ^# y$ X( y" f& Y3 y% I* U
皇子與一文要進入第五局之死亡對壘 ,戰火進至 7 : 4 之時,各人還淘醉兩人之靈巧球技,
& j+ R* e, a0 T1 |; g5 j# E2 a% x& E: \5 P, P; U
皇子一招 ( 波音式 ) 擦邊............當時連裁判都睇唔到,分牌已顯示為 8 : 4 ,但一文立即示; B9 j% v, f4 [! K% D5 Y

+ |& |3 q/ J/ R" ?8 U意裁判那球是正球 ( 擦邊 ) ,充份表現出體育精神及個人球品 ,即時贏得全場掌聲 。
/ g/ ], M  g* m+ M5 _, M4 n  t8 P/ l8 L1 l+ o# c% ]
結果 ( 李一聞 ) 成為實至名歸的.....................冠軍) E1 n$ w, X9 d4 F! t

9 ?; P' E! Y* o恭喜............恭喜
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

果球我都看不到滴死......去到第五局尾塲, 還可以咁有球品, 一聞我們敬佩你./ N+ A+ P. s/ ~! F! `. K; `
希望其它小朋友也可以學到好波又好品
香港乒乓網

贏波要贏得正大光明,令人心服口服8 ]" G4 M5 I8 Z  }# W* w% U% O
不是靠傍門左道。
8 J  j9 ]  |) I一聞兄好野

打波的人, 很多都會這樣. 但換著是我, 一定不會!!

唔通瑤瑤當時去搵周公

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-2 13:37 發表
; J7 c+ Z; F; A; k0 D- Z唔通瑤瑤當時去搵周公
2 S) A2 Q  w- `0 A5 \/ }1 K

; t, Z9 A* c6 f佢有 d 緊張 , (如果唔係你坐喺對面 , 佢一定睇到擦邊 )
明白什麼都總有限期

我都叫左瑋仔坐開 d.
香港乒乓網

又關我事

呢兩個球手可話係今次比賽的 "典範".  
' A/ a% S/ u( I" V$ K; h5 |! X) @從場內場外, 勝負得失, 人前人後, 都是值得稱許.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

沒留意有這'球賽申報擦邊外傳'添! . Yat有品德!

一個字

其實好多人都睇唔倒
( o# Z8 i- Y3 q+ u6 t佢球品好好
' i, O" u* I. ~6 f& J( e0 P; o場波亦都好好睇

引用:
原帖由 charmway 於 2008-7-2 13:19 發表 + }% s) o0 o! z! ]5 j
一個字
& }6 [0 p+ J8 x1 w- b2 c, u" T0 P! B+ ~/ W

7 [; Q  a1 _; p# X一個咩嘢字?!

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-7-2 17:24 發表
9 ~! Q) u7 x" i6 g2 N) }" B2 e其實好多人都睇唔倒
" P2 c' B% L2 u' Z* P$ V佢球品好好
% K/ M, r& Y' Y9 O) h5 g場波亦都好好睇liness" />
" E7 \+ L9 K3 v! K( w( B4 P. x
' k7 d/ Q/ K* {" J  O6 R- Y* e, e
相信您睇到!

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-2 13:41 發表 + ~3 {' t* X6 i  a/ h5 u8 D; N9 x

( E% g" }8 o( a& ~( ~; [+ \
6 P0 H$ i" K7 l9 @1 O佢有 d 緊張 , (如果唔係你坐喺對面 , 佢一定睇到擦邊 )
1 Y$ m0 b3 X2 m( e/ u+ F

6 C7 U1 K3 H4 D, @, p, a甲組比賽呀..我真正都未做過甲組比賽......係緊張 d 啦.....請見諒

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-7-4 11:50 發表
1 ]1 k! [* p" c) G5 E7 D! ^; |3 G" L7 ~0 B- g/ m3 k6 q: k

9 T4 y8 I' ]4 R甲組比賽呀..我真正都未做過甲組比賽......係緊張 d 啦.....請見諒   
0 ?" l) F6 |3 V
" ^/ _2 b! w0 M
今次到我la , 甲組第一塲就同長膠王子打呀 , 我可唔可以要求妳做呢塲波 ge 裁判架
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-4 08:23 發表 7 |* N# ]; f- Z& @

1 ]8 a! r6 d% |( q9 v, {/ z; a7 R9 l: ?( i6 a
今次到我la , 甲組第一塲就同長膠王子打呀 , 我可唔可以要求妳做呢塲波 ge 裁判架liness" />liness" />
+ e6 [$ e. E6 X# x# l( _" M  V- `/ u, `+ U; M) Q

6 A6 S8 U2 h4 f7 q9 `3 _# n1 Z原來可以特別淚邀請球判o架!
4 z1 K9 ~* j5 |4 l' R  y5 J& A8 S
: f% r" b1 _! _. p5 ]$ _[ 本帖最後由 feideepking 於 2008-7-4 08:27 編輯 ]

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-4 11:53 發表
. S! p" G) R8 {! K" t9 p! _4 [; C2 y+ l3 @  Y& E+ H# T1 @

) \3 F9 Y% k  w: _7 E8 v9 `* s4 o& W今次到我la , 甲組第一塲就同長膠王子打呀 , 我可唔可以要求妳做呢塲波 ge 裁判架
! L& f9 n, R2 L6 K7 K% R% o* \
: R8 u- e' L: e2 o+ n果日我係要做呀..不過無咁早...出線先見面啦

34 12
發新話題