34 12
發新話題

回歸盃 - 君子之戰 (轉貼自小過童)

回歸盃 - 君子之戰 (轉貼自小過童)

冠軍戰是一場皇者之戰 、君子之戰................." z" T) _9 {  B  y
4 t) h& C9 U- X% ]0 Y
皇子與一文要進入第五局之死亡對壘 ,戰火進至 7 : 4 之時,各人還淘醉兩人之靈巧球技,. P( T* r2 N9 c  t' q# A  t2 M
, A2 H* b! J5 X' k) O/ J
皇子一招 ( 波音式 ) 擦邊............當時連裁判都睇唔到,分牌已顯示為 8 : 4 ,但一文立即示
" ~5 F; V3 |' N' j6 L- ?
' P1 ~4 s; q, M. Y9 `$ U. @* a意裁判那球是正球 ( 擦邊 ) ,充份表現出體育精神及個人球品 ,即時贏得全場掌聲 。
8 I. s# K% n% _8 I; G. g1 E/ O4 }
結果 ( 李一聞 ) 成為實至名歸的.....................冠軍
$ R( H  F& u8 P5 G, r) e( n4 e# L, \, N; r
恭喜............恭喜
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

果球我都看不到滴死......去到第五局尾塲, 還可以咁有球品, 一聞我們敬佩你.
; w6 Y6 m3 [; v4 A$ c希望其它小朋友也可以學到好波又好品
香港乒乓網

贏波要贏得正大光明,令人心服口服
; k$ |" Y3 ]( f不是靠傍門左道。
* @) i7 V: s) r3 e: Y8 b一聞兄好野

打波的人, 很多都會這樣. 但換著是我, 一定不會!!

唔通瑤瑤當時去搵周公

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-2 13:37 發表
6 P% h4 r2 ^9 e  {9 R唔通瑤瑤當時去搵周公
0 j0 g! z) w' U' U" J( y5 M
% F. Z: V: [# ?/ Q3 i( T0 e
佢有 d 緊張 , (如果唔係你坐喺對面 , 佢一定睇到擦邊 )
明白什麼都總有限期

我都叫左瑋仔坐開 d.
香港乒乓網

又關我事

呢兩個球手可話係今次比賽的 "典範".  # A/ ?' h4 ]& s/ t
從場內場外, 勝負得失, 人前人後, 都是值得稱許.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

沒留意有這'球賽申報擦邊外傳'添! . Yat有品德!

一個字

其實好多人都睇唔倒$ }. b: h0 s" {* ~3 o
佢球品好好0 R3 j1 m1 |* v' L5 B# c
場波亦都好好睇

引用:
原帖由 charmway 於 2008-7-2 13:19 發表
7 M# a" ^$ X: |6 }1 l2 z2 n$ z( s一個字
! c( R$ S* R+ F$ @: ?# I) K0 l) u
% l- r: V0 C9 y+ l% Z/ Y
" j) j( [1 Y7 i一個咩嘢字?!

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-7-2 17:24 發表
' L% k9 i  B4 E5 h6 M$ e其實好多人都睇唔倒5 q9 s6 t6 \/ Q8 w$ Y) I
佢球品好好
& ]) {4 `6 ]" g' e場波亦都好好睇liness" />
, T% H) v, _) O* u# \8 u; _% I0 G4 o+ R6 J
相信您睇到!

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-2 13:41 發表 ' O' e& l# O+ O4 P" C
, U3 M8 H! i: A* Q+ N1 O7 d
7 ]2 S+ h+ ?# f2 U
佢有 d 緊張 , (如果唔係你坐喺對面 , 佢一定睇到擦邊 )
5 O4 k1 T: o7 |& M
/ l' V( _* P, _4 x5 r8 M甲組比賽呀..我真正都未做過甲組比賽......係緊張 d 啦.....請見諒

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-7-4 11:50 發表
1 F- }3 x% {0 J! ]
6 N$ Y, F8 V' g' z2 h, n% Q4 ]; s$ B1 }
甲組比賽呀..我真正都未做過甲組比賽......係緊張 d 啦.....請見諒   
+ x7 r! Y+ S5 n2 _. b% S* n
. h0 K1 y: \: t" Q3 O! V4 T
今次到我la , 甲組第一塲就同長膠王子打呀 , 我可唔可以要求妳做呢塲波 ge 裁判架
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-4 08:23 發表 # v' O5 E3 B& V) d
9 s5 F6 O9 z; }) d+ T! d/ _
3 @* V* J* N$ X' }
今次到我la , 甲組第一塲就同長膠王子打呀 , 我可唔可以要求妳做呢塲波 ge 裁判架liness" />liness" />
4 T! j4 {/ P, n; S& I, M: B! @9 P' J
4 N* p: y4 y9 E6 Q
/ t# l# A2 z& v  K& C: k0 b& ~
原來可以特別淚邀請球判o架!1 S) i. Q0 X$ b
7 k9 M3 l0 j# I* |; k7 o0 E5 x" L

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-4 11:53 發表 " k0 f) g1 y  L8 G5 ^( a, L: K
$ A3 Z( p5 p- ]# y. `& ?4 q* b

& p  r' t3 ^  D5 y, ?6 N; S& ?: u今次到我la , 甲組第一塲就同長膠王子打呀 , 我可唔可以要求妳做呢塲波 ge 裁判架
# I4 V/ O2 A- t: R: D
" m! ]1 I" }, t7 |果日我係要做呀..不過無咁早...出線先見面啦

34 12
發新話題