發新話題

菲律賓人質慘劇三週年

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

菲律賓人質慘劇三週年

菲律賓人質慘劇三週年,點解有D人可以冷血到咁既地步?遊客到當地旅行被慘死,做總統竟然仲咁厚臉皮笑,真令人好無奈!大家可會講下感受呢?
紅雙喜DM SP500 SIGMA2 EURO 天弓5
nittaku 玻璃鳥  omg4 pro  rastant
木結他 m1jp R7
紅羽鳥 omg4 euro R7

唉!香港政苦都唔知做過乜?三年來毫無進展,道歉及賠償苦主不知要等到何時。CY仲同人有說有笑。記者因提問而被逐,但政苦當冇事發生,唉!!!

香港特首面對菲律賓總統都笑得好開心

道歉及賠償
右手直板兩面反膠

似乎要求道歉只是我們香港人一廂情願理性的訴求
nittaku 玻璃鳥  omg4 pro  rastant
木結他 m1jp R7

時間過得好快,那一晚我與3位網友在九龍灣吃飯開會
期間看到新聞,沒想到事情最后會咁樣
菲律賓這個地方我很想去,但又不敢去
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

RIP
<-->
.

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2013-10-8 19:36 發表
時間過得好快,那一晚我與3位網友在九龍灣吃飯開會
期間看到新聞,沒想到事情最后會咁樣
菲律賓這個地方我很想去,但又不敢去
唔緊要,你有咁多條命

憤怒及無奈!!

停止輸入菲傭
主板:龍張(直)
正手:省狂
反手:R7
*******努力打大波*******

回復 2# 的帖子

記者成日爆CY  d丑聞,佢就最唔中2 d記者,點會幫佢地羅番個証呀!

回復 10# 的帖子

香港政府都廢廢地,台灣胸菲律賓政府幾下,唔用佢d菲容,禁止旅遊,軍事升級,佢即刻賠錢兼道歉,真係威個威士忌
佢地政府抽菲容既稅,賺我地香港人既錢,個阿基諾仲咁串,支持停止輸入菲容

我贊成停止人菲容,再叫晒D走私大飛(可能過萬隻)圍佢,應該兇到佢
木結他 m1jp R7

香港人都好慘,太施文太守規,一係比大陸人蝦,一係比個小小既菲律賓蝦,大陸只係識蝦自己人既姐,點會幫香港人出頭呀,大家真係唔好冀望大高

回復 13# 的帖子

香港比菲律賓蝦到上心胸,人力支持停止輸入菲容,其他政黨都只說有保留,但真係估唔到平時咁強既女強人葉劉會說叫我地放低,真係不知所為,現在不只是香港人的事,是整個中國人的事,我們不是東亞病夫,香港人應該要站出來,要這個不知所為的阿基諾道歉

唔去菲律賓
香港乒乓網

昨晚看新聞見到那個菲總統的咀臉真是好氣憤
中國李克強好似比緊壓力菲  支持!!
香港乒乓網

佢冇資格做總統

我們的政府而家就像一個80歲老人家,做事軟軟無力咁的,
木結他 m1jp R7

開戰

發新話題