發新話題

【意見咨詢】: 深圳有咩乒乓波鋪信得過 ?

本主題由 (=^x^=) 於 2017-2-27 20:44 下沉
引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-30 12:27 發表 or某件野佢開$180,你可以吹大佢,話上次來買先$100我第二次同jlamlam去就係用呢招
你重高!

果度有冇乒乓球服裝買@@
沙田友∼得閑搵我打波

回復 22# 的帖子

有呀!! 不過要留意, 服裝有D貴過出面!! 有D就平好多, 要格價!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-6-30 13:14 發表
有呀!! 不過要留意, 服裝有D貴過出面!! 有D就平好多, 要格價!!
佢果度D乒乓波器材選擇多唔多??
沙田友∼得閑搵我打波

引用:
原帖由 KODAK_G21 於 2008-6-29 20:37 發表
書城地庫的體育用品部,這媔R東西港紙100對人民幤85元呀!
書城唔係平, 只賣嘢真!

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-7-2 16:37 發表

書城唔係平, 只賣嘢真!
淨係賣真野??
沙田友∼得閑搵我打波

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-30 12:22 發表
龍珠係上海賓館後面,好而搵
如果你同梅姐熟d野仲可以好平
有冇人可以話我知個正確啲既位置喺邊呀?我上次行左成條振華路都唔見龍珠呀!

回復 27# 的帖子

深圳上海賓館
福田區 - 中國深圳市深南中路3032號
http://www.oggau.trade193.com.tw/Shanghai_Hotel_Shenzhen.htm

MTR exit C

回復 28# 的帖子

上海賓館  is next to  天虹 shopping centre.

我想問龍珠星期日開唔開架???
沙田友∼得閑搵我打波

星期日開

引用:
原帖由 water_soldier 於 2008-7-3 20:03 發表
深圳上海賓館
福田區 - 中國深圳市深南中路3032號
http://www.oggau.trade193.com.tw/Shanghai_Hotel_Shenzhen.htm

MTR exit C
咁即係龍珠喺深南中路,而唔係振華路?

龍珠係振華路behind上海賓館

購物後到上海賓館coffee shop飲返杯嘢, 挺寫意!

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-7-4 11:19 發表
龍珠係振華路behind上海賓館

但係地圖所示既上海賓館,同振華路都好似有一段距離喎?!
希望有心人可以喺個地圖指示比我睇~
唔該!

應該唔太難搵
沙田友∼得閑搵我打波

引用:
原帖由 KerwinLee 於 2008-7-4 14:21 發表
應該唔太難搵
哎呀~kerwin哥呀!!!!!!!!!!我問有冇人可以指示我去呀~唔係話我知難唔難搵呀~我上次就係去過,見唔到呀!!!!!

深圳市福田區振華路128號(中國海外裝飾大廈地下)
係皇崗搭的的去about20元會去到~
買完野一直行about 15mins就會去到實利和
深圳市福田區振華路55號
真功夫既後面~

我有卡片.......我之前成日都去~
買國貨係好平~
李寧牌既波衫係代理~唔會減的~
留意~

引用:
原帖由 skyer 於 2008-7-5 19:46 發表
深圳市福田區振華路128號(中國海外裝飾大廈地下)
係皇崗搭的的去about20元會去到~
買完野一直行about 15mins就會去到實利和
深圳市福田區振華路55號
真功夫既後面~

我有卡片.......我之前成日都去~
買國貨係 ...
唔該晒~我果次只係見到實利和,反而見唔到龍珠喎~
今次有地址一定搵到....

之前成日去......
人仔升左後就冇咩去~
加上本人now返工.........
係龍珠真係要識講架........

另外實利和其中一個男教練球風好似馬琳架~
唔知你打過未呢?

發新話題