50 123
發新話題

【周未免費早場】: 7月12日 (星期六) 10:00-12:00pm 深水步北河街 4,5號壁球場(完)

回復 60# 的帖子

so you will come??

回復 62# 的帖子

Good, See you tnr

引用:
原帖由 Japminton 於 2008-7-11 10:23 發表

其實有WHKWHK, 我都冇咁驚既.. 都叫做有個識.. 好啦, 咁我出現啦~ 你地幫下手指教下我喎~ 哈哈~ liness" />
Welcome! added

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-7-11 00:15 發表

Japminton 兄,去喇,我做倍練員一流架,
poon兄 fai兄 alanhbest兄 可久不見,明天不能一齊玩真有點失望.
如Japminton兄和 old-cake兄能做我倍練就可開心

回復 66# 的帖子

做倍練,係我的強項

引用:
原帖由 kkfung 於 2008-7-11 10:37 發表

How do u know i'm high hand? I think i'm just OK~ and for fun.
Anyway, see u tomorrow morning and have some fun.
street news

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-7-11 17:43 發表

street news
係波友都知你係高手高手高高手, 一於落閘放瘋狗.

回復 69# 的帖子

主席!!!!!!!!!!!!
我地呢D老餅,志在玩下,運動下,点會係高手,

引用:
原帖由 Japminton 於 2008-7-12 13:38 發表
謝謝各位~ 雖然冇乜打, 哈哈, 因為我遲到, 打打下塊膠又甩甩地(謝鐵兄幫手痴返佢 ), 但都好開心(我好少去完波局會開心的, 哈哈), 同oldcake傾計幾開心架~ 佢成日笑容滿面, 見到都開心~ whk又係, 好好人架~ 今 ...
唔使客氣,請食番餐得喇..!

引用:
原帖由 Japminton 於 2008-7-12 13:38 發表
謝謝各位~ 雖然冇乜打, 哈哈, 因為我遲到, 打打下塊膠又甩甩地(謝鐵兄幫手痴返佢 ), 但都好開心(我好少去完波局會開心的, 哈哈), 同oldcake傾計幾開心架~ 佢成日笑容滿面, 見到都開心~ whk又係, 好好人架~ 今 ...
本來話同你練波,点知得過講字,吾係我打緊波,就你塊膠甩左,練成tim,不過吾緊要la,下次再同你練過,
重有,多謝妳的走鬼蛋糕,雖然吾系妳post上綱gor de,但都好好,多謝多謝

50 123
發新話題