發新話題

【周未免費早場】: 7月12日 (星期六) 10:00-12:00pm 深水步北河街 4,5號壁球場(完)

引用:
原帖由 smallstar 於 2008-7-10 14:32 發表

早啲到等開場後十五分鐘執雞啦
即喺打得 45 分鐘一場

引用:
原帖由 mos-leung 於 2008-7-10 14:38 發表

即喺打得 45 分鐘一場
不過你早的登記左執雞先,然後同佢講話個朋友到唔到,比埋場紙佢睇,唔會唔比場係既!

引用:
原帖由 smallstar 於 2008-7-10 14:42 發表

不過你早的登記左執雞先,然後同佢講話個朋友到唔到,比埋場紙佢睇,唔會唔比場係既!
身份證號碼已經打晒smallstar,佢對唔到,照時間打啦!
我都好想來,但真係有事! 大家玩得開人D..!
下星期六再切過..!

回復 34# 的帖子

既然 Fai 兄不來, 我也退出了,
因他們可以認証不認紙, 不想到時和伯伯/ 婆婆和他們的超超強賓賓"玩執雞鬥一番", 如執得摩,到時變了"你見八壯士"------------你見住我, 我見住你, 齊齊望住個場數手拍.....................
我讓位給其它 Brothers 好了!

引用:
原帖由 alanhbest 於 2008-7-10 16:16 發表
既然 Fai 兄不來, 我也退出了,
因他們可以認証不認紙, 不想到時和伯伯/ 婆婆和他們的超超強賓賓"玩執雞鬥一番", 如執得摩,到時變了"你見八壯士"------------你見住我, 我見住你, 齊齊望住個場數手拍.............. ...
咁就由 old cake 補上啦

咁呀........
我都退出唔打喇,其實果日我都要返工架,諗住打一陣玩下至返工

若然如果萬一或者可能.....真係執唔到雞的話~~~~ 咁就~~~
討厭輸波,但無奈已成習慣!

咪住先 !!!!
咁邊位C Hing 有塲紙 ?
邊位付責簽埸 ?
如沒有人簽塲 ?    可否e-mail 塲紙給我  ?     [email protected]

Richard

引用:
原帖由 rmak2222 於 2008-7-10 17:44 發表
咪住先 !!!!
咁邊位C Hing 有塲紙 ?
邊位付責簽埸 ?
如沒有人簽塲 ?    可否e-mail 塲紙給我  ?     [email protected]

Richard
kkko 簽場

這個球局已由kkko簽場!

雖然唔使錢,另到大家不便,真係唔好意思,下星期會出現!

引用:
原帖由 poon 於 2008-7-10 17:35 發表
咁呀........
我都退出唔打喇,其實果日我都要返工架,諗住打一陣玩下至返工

若然如果萬一或者可能.....真係執唔到雞的話~~~~ 咁就~~~
no problem..! 下星期玩過..!

還有二位..! liness" />

引用:
原帖由 Japminton 於 2008-7-10 19:18 發表
嘩~~~~~~~~~ 三寶都唔出席...咁我都唔去喇... sorry, 但真係因為好耐冇見你地, 想同你地打下波~ 得返我一個就唔喇~ thx, Fai!! 下次再打過!!liness" />liness" />
No problem!
其實唔緊要啦...當識下新朋友,其他波友都好好人!

回復 44# 的帖子

哈哈, Japminton 兄
真的幾十年無見了, 有緣再聚!   

引用:
原帖由 Japminton 於 2008-7-10 19:18 發表
嘩~~~~~~~~~ 三寶都唔出席...咁我都唔去喇... sorry, 但真係因為好耐冇見你地, 想同你地打下波~ 得返我一個就唔喇~ thx, Fai!! 下次再打過!!liness" />
呵呵.....呢個係你的決定,唔好賴我地呀!
討厭輸波,但無奈已成習慣!

引用:
嘩~~~~~~~~~ 三寶都唔出席...咁我都唔去喇... sorry, 但真係因為好耐冇見你地, 想同你地打下波~ 得返我一個就唔喇~ thx, Fai!! 下次再打過!!liness" />
Japminton 兄,去喇,我做倍練員一流架,

如有位, 我報名1000-1200.

引用:
原帖由 oper8648 於 2008-7-11 00:32 發表
如有位, 我報名1000-1200.
Welcome! Added

引用:
原帖由 kkfung 於 2008-7-11 00:16 發表
是否full 了?? 周六早上有空, 我也想去打呵~!!
還有一位,你是否去?

引用:
原帖由 Japminton 於 2008-7-11 09:29 發表

咁好~ 陪練? 好吸引喎~ 哈哈
No problem Wo, just have fun together.

回復 58# 的帖子

kkfung, knwoing that you are a high hand. looking forward to play with you tmr

發新話題