發新話題

國慶盃攪到頭都大晒

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

國慶盃攪到頭都大晒

多謝湯長老比面叫我們參加比賽
為增加賽事高水平 大會要求男甲 男乙 女甲各一
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

怎知道原來港青唔打得
退左港青 但只要五年內代表過香港又唔打得
甲組有60個女仔 咁樣有30個都唔打得
男仔仲慘 便是現任港青都無人能打低 高佬  
丁組更難有人與陳志明匹敵
輸便預左 問題是搵人出賽都困難重重
莫非要找趙謹 馮林 兩位 一丁 一甲
香港乒乓網

不過 -攪手真是有心有力 論壇百份百支持
香港乒乓網

NICE
<-->
.

咁打過尼康又得唔得?
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

我覺得比賽搞手只係想攞威,先搵晒d勁人去自己隊,再加d球員報名限制等其他有機會win 自己隊的球員不能打,等自己隊攞冠軍……不過搞手有錢,係鐘意點搞都得……
本帖最近評分記錄
  • ttman +1 非常贊同 2013-8-29 10:22

辛苦晒啦貓叔貓嬸
湯長老
四海五湖皆球友, 六合八方盡高 手。

引用:
原帖由 TWKJOE 於 2013-8-29 10:30 發表
辛苦晒啦貓叔貓嬸
其实我不同意,攪手可能想比机會一起前輩出番來打波,點都好 真是辛苦湯長老
仍在努力找人中,真的不容易,
香港乒乓網

請問各位師兄,那年代的球員劉竣颯、李鶴榮、蘇俊華、陳志明的近況?張文光是否現康樂園球會的成員,而球員(花生)真名是什麽,近況又怎樣?謝謝!

引用:
原帖由 victoryip 於 2013-8-29 15:05 發表
請問各位師兄,那年代的球員劉竣颯、李鶴榮、蘇俊華、陳志明的近況?張文光是否現康樂園球會的成員,而球員(花生)真名是什麽,近況又怎樣?謝謝!
花生貌似叫陳文生。

發新話題