54 123
發新話題

招荃灣, 葵涌乒乓友練波

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動

招荃灣, 葵涌乒乓友練波

小弟技術算中低,中直,正手長膠反手反貼
最好有些少基本功,大家練習下,又可打下分
荃灣,葵涌為佳,一至五晚上都可以,場租費用平分
有40+多球,兩支執波網 ,有意請PM留WHATSAPP聯絡
THX

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

i can and i have a private indoor place for exercise in tsuen wan industrial area  
if interest pM ME for leave your contact

我住青衣, 平時都有返下球會打波, 樓主有興趣既話可以一齊打波

引用:
原帖由 Edward_Chan 於 2013-8-21 19:33 發表
我住青衣, 平時都有返下球會打波, 樓主有興趣既話可以一齊打波
球會...輪流計分果d?

支持支持"

哈哈, 下次再一齊打波

樓上正手不錯    期待下次一齊砌磋一下

住青衣,晚上可打波,WHATAPP: 64222204

住荃灣,晚上可打波

荃灣,葵青區下午或晚上都可以
有多球,執波網
推~~~

正BOR~ 星期 日~ 可以嗎?
"本人性格平易近人~沒有開罪每一位波友~
打乒乓球只是為了興趣~強健身體~
不是渴望什麼成績~亦不奢望要追求更深層次!
打乒乓球最終目的是開心!打什麼膠/板,這是我決擇~
亦希望我好朋友尊重本人意願!
人到中年~想攀上高峰~談何容易?
都是這句:快樂人生,快樂乒乓!"
(乒乓潮文>濃縮版<)

我在荃灣,基本下午4點後就有空,已經pm給你聯繫方式

Hi, I am available at 7-9pm weekday.

引用:
原帖由 jerryehc 於 2013-11-10 22:16 發表
我在荃灣,基本下午4點後就有空,已經pm給你聯繫方式
收唔到你PM
請再SEND

推一推

push~~~~~~

能加入嗎!?多年冇打,最近想操練下,荃灣青衣都可以

Me too, PM you my phone already.

已覆

我都好耐無打,星期六或日青衣可以嗎?

樓主,平日晚上在荃灣練波,可以嗎?
比賽從不介意勝敗,友誼第一,只求開心

54 123
發新話題