發新話題

招荃灣, 葵涌乒乓友練波

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動
住荃灣,學生ok
現在愛上了OMEGA5和省狂3做正手
Tenergy64也是本宮的心頭好哦

引用:
原帖由 jayden_dse 於 8/12/2014 17:59 發表
住荃灣,學生ok
如可以平日晚上在荃灣練波,可pm我?
比賽從不介意勝敗,友誼第一,只求開心

住葵涌,一至五夜晚OK

ALL 已PM,請收

請問還可以加入嗎?我在葵興返工,星期一至五晚可打。想練波為主。謝謝!

引用:
原帖由 tszlung0819 於 5/1/2015 12:21 發表
請問還可以加入嗎?我在葵興返工,星期一至五晚可打。想練波為主。謝謝!
如可以平日晚上在荃灣練波,可pm我?

回復 26# 的帖子

回覆左你PM了。謝謝!

晚上 7- 9 可pm 我

PUSH~~~~~~

好耐冇打, 最近同D朋友有打下, 可以JOIN GAME嗎?

Pm Me 我可以到大窩口,林仕德!
沖爆超

住荃湾,多年没打,中直单面打发,暂时整日都有时间,寻可长期玩的波友一起交流,练习,欢迎联系~

請求乒乓球波友:青衣、筌灣,葵涌。

本人已經人到中年,想打乒乓球啦!看見別人打我就手痕,所以希望找波友。我住靑衣,但是不會用乒乓球來賭球技。我不賭博的。希望見諒。我年輕打過學介
division 1 和高団。我可以幇助你練波,我只希望不要說我屎波。有意找波友,請PM或email 我啦!多謝(@!@)。

回復 3# 的帖子

Edward,

我是#33, 想與你做乒乓球波友,有興趣嗎?
有興趣,請PM我或email 我,謝謝。

朱先生

引用:
原帖由 朱先生 於 2015-3-12 21:50 發表
本人已經人到中年,想打乒乓球啦!看見別人打我就手痕,所以希望找波友。我住靑衣,但是不會用乒乓球來賭球技。我不賭博的。希望見諒。我年輕打過學介
division 1 和高団。我可以幇助你練波,我只 ...
朱先生當年打得高团,水平一定吾會低,
當年我祗係打過初团,停左廿幾卅十年,最近幾年打返,有底嘅好快可重拾當年勇
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

回復 34# 的帖子

Please see PM  

回復 34# 的帖子

Edward,

星期四. 9:00p.m. -  11:00p.m 長發體育館.  2 乒乓球 號場。

不過,我只有球拍和我一人,甚麼都沒有。

我沒有你的PM. 我的PM:98396000 只可以用電話聽,沒有whatsapp的。  

到時等 , ok?

朱先生

誰有興趣又想去練波星期四晚9:00 - 11:00p.m.

各位大哥/大姊,

誰有興趣又想去練波星期四晚9:00 - 11:00p.m.在長發體育館  2 號球台。

因為原本約了某波友練習,但沒有回覆,但自已經book 了這段時。

所以,各位大哥/大姊賞面來打乒乓球。打乒乓球只是為娛樂,無別其它用意。

朱先生

引用:
原帖由 朱先生 於 17/3/2015 22:25 發表
各位大哥/大姊,

誰有興趣又想去練波星期四晚9:00 - 11:00p.m.在長發體育館  2 號球台。

因為原本約了某波友練習,但沒有回覆,但自已經book 了這段時。

所以,各位大哥/大姊賞面來打乒乓球。打乒乓球只是 ...
朱先生,
今晚我有朋友可以來青衣打波, 如你同意, 請盡快通知我?
Paul

朱先生,
因我打不通你的電話, 請你打電話給我, 謝!

發新話題