發新話題

[是非] 如果睇比賽你遇到怪獸家長咁點

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 05:08 移動
打到八進四都唔知,唔比講咁耐

8進4打得不差,(同對手講叫個小朋友返去練好點先出來打比賽)太過份

引用:
原帖由 charmway 於 2013-8-15 12:53 發表
輸最後一局10:12 你地就有場外指道,又人多都算
走的時候同對手講叫個小朋友返去練好點先出來打比賽
你在第一局完時 對我講,要贏波就返去教好點波,學好點波。
我只系在你贈我一句 無恥後 我才回敬你一句。
請不要只說事實的部份!

公道自在人心,大家理性討論喔,件事係點當時人自然心中有數喔,不過本人認為要令小孩明白勝不驕傲敗不氣餒先係喔,本人小孩都試過在公開賽四強敗了給對手笑而眼紅,但我們都叫他明白每成功都是無數失敗而來的先安慰到佢喔
紅雙喜DM SP500 SIGMA2 EURO 天弓5
nittaku 玻璃鳥  omg4 pro  rastant
木結他 m1jp R7
紅羽鳥 omg4 euro R7

如果打比賽你遇到怪獸家長咁點

上月將軍澳某地區比賽仔同樣出現怪獸家長帶領一眾小朋友叫囂

截住佢
唔好比佢上
對手開失波同樣大聲呼叫

最後乒團如願以償勝出比賽 , 小球手還在地下滾了兩個圈以示慶祝

吾好意思,多事咗

吾好意思,多事咗

引用:
原帖由 Manley 於 2013-8-15 13:56 發表

你在第一局完時 對我講,要贏波就返去教好點波,學好點波。
我只系在你贈我一句 無恥後 我才回敬你一句。
請不要只說事實的部份!
咁你應有同對手講叫個小朋友返去練好點先出來打比賽了,咁你都有學生輸比我們了,你點解叫他出來打比賽呀!
咁樣對一個8歲 的小朋友,仲有我冇講無恥可能你聽錯了.
不過你堂堂一個大男人,咁樣對一個C9唔覺得可恥嗎

唔是你知唔知有否場外指導的問題,是事實是唔可以有場外指導,你身為乒總教練唔知道,只可以講乒總的教練牌是立鴨.
咁同律師講唔識法律有什麼分別, 講大哈

最後一局我們嬴緊10:5最後返輸,比你們影響了是事實,
你們嬴了,又拿了尾彩都算了,
仲要上網閙人

你算錯了,一個C9唔識上網,如果唔是這裏好多人比你唔道了

其實睇左你在上面幾個post 我相信我吾需要多講,大家都會感受到邊d會系事實。
事件我好平心道出,邊位鬧人大家都會睇到。

真惡人唔可怕,偽君子最可怕

識我都知我是真小人。但任何事都循規蹈矩,學生開心我開心,當然我學生見到我受屈時,他們會比更好還要好。

似住人多哈一個C9 好得很

為何洗動學生去做不君子行為

算了吧,無謂俾小朋友見到兩個大人為他們鬧得不愉快
不期然如果要繼續,我只有講一句精釆

我覺得他們互相支持,為同學鼓掌。完全波問題。
賽場上我學生和你兒子都互相尊重。我感覺不到他們有任何敵意!

我到此為止。。。。完

不君子行為是指,對手開失波大叫,球証計錯分唔出聲,嬴了波跑兩個圈笑對手

發新話題