發新話題

【齋吹】八號暴風訊下......發現

佢地話佢地D員工住得遠, 遲D好難坐車走 仲話我地都好難坐車走

最後唯有同佢講數打到10點走

回復 25# 的帖子

不過講到咁, 我都認為算囉! 人地都要放工既.........

開多支MEGA雪糕食先!

而家食緊東北風,好大風呀

引用:
原帖由 防守王 於 2008-6-25 00:35 發表
不過講到咁, 我都認為算囉! 人地都要放工既.........
我都係噤唸, 所以咪十點走囉

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-6-25 00:44 發表

我都係噤唸, 所以咪十點走囉
你可以叫佢地補番個場俾你

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-6-25 00:46 發表

你可以叫佢地補番個場俾你
由於7至9月免入場費, 所以冇得補喎, 6月30日或以前除外

因為我地想補番一個月之後, 噤咪吾洗BOOK場囉 , 不過最後都吾得, 唯有退錢

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-6-24 23:18 發表
水都無滴,咁快8號波.........@@

如果明天大雨得3號波,真係多得天文台唔少............
我o個度落緊雨啦,不過風就唔算大。
睇黎聽朝都係要返工架啦

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-6-25 00:49 發表

由於7至9月免入場費, 所以冇得補喎, 6月30日或以前除外
咁都得........
寧願退番錢.....都唔補個場俾你....

就係因為死人政府搞埋曬D噤既免入場費計劃囉

引用:
原帖由 nganhot2 於 2008-6-25 00:52 發表

我o個度落緊雨啦,不過風就唔算大。
睇黎聽朝都係要返工架啦
聽朝最接近本港, 仲要打正. 起碼掛到十一二點!

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-6-25 00:55 發表
就係因為死人政府搞埋曬D噤既免入場費計劃囉
我都唔明政府高官諗d咩
現在基本上所有場地都放晒出街,可能大概有3分之1既場地係俾團體付錢預訂左

咁有三分之二既場地係唔收錢放出街的,d冷氣、燈由朝開到晚,齋蝕電費都蝕鑊甘的......

引用:
原帖由 防守王 於 2008-6-25 00:59 發表

聽朝最接近本港, 仲要打正. 起碼掛到十一二點!
我聽朝個一個鐘凍過水了

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-6-25 00:59 發表

我都唔明政府高官諗d咩
現在基本上所有場地都放晒出街,可能大概有3分之1既場地係俾團體付錢預訂左

咁有三分之二既場地係唔收錢放出街的,d冷氣、燈由朝開到晚,齋蝕電費都蝕鑊甘的......
冇法啦, 政府大把貨

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-6-25 01:02 發表

冇法啦, 政府大把貨
搵我地d錢黎亂咁花.....
真係博鬧

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-6-25 00:59 發表

我都唔明政府高官諗d咩

應該玩現場免費! 若果無人比錢book既場, 到開波前十分鐘可以book, 甚至即日book都仲得. 但係就唔可以正常咁, 一個月前book囉!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-6-25 01:04 發表

應該玩現場免費! 若果無人比錢book既場, 到開波前十分鐘可以book, 甚至即日book都仲得. 但係就唔可以正常咁, 一個月前book囉!
呢個其實都係一個折衷既方法

防兄幾時做高官呢??

再吾係俾錢既優先, 每日4點後BOOK既免費, 噤都好過而家噤呀, 仲有兩個月慢慢受呀

發新話題