31 12
發新話題

恭喜Uncle Mao獲油尖旺區季軍

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:45 移動

恭喜Uncle Mao獲油尖旺區季軍

四強只輸2:3 敗於皇城高手手下
本帖最近評分記錄
  • ninthuncle +6 多謝分享 2013-7-15 08:54
  • wlwlwl -1 he is called uncle mao 2013-7-15 07:32

恭喜貓哥

WILSON 準備幫我BAN MONKEY IP
我無做貓哥好耐 啦
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 monkey330 於 2013-7-15 00:33 發表
四強只輸2:3 敗於皇城高手手下
皇城師兄放水,否則已經3:0
今日最精彩莫過於 馬基SHUN VS 林飛揚
香港乒乓網

引用:
原帖由 Uncle Mao 於 2013-7-15 00:53 發表
WILSON 準備幫我BAN MONKEY IP
我無做貓哥好耐 啦
收到

引用:
原帖由 Uncle Mao 於 2013-7-15 00:54 發表

貓uncle 今日打得唔錯啊
我同飛楊果場只係撞岩手神, 係我今日唯一既一場好波, 基本上今日大部份時間都做左遊魂

SHUN 哥今日甲組上身,中遠枱正手反手 一起便有
仲有爆推快如閃電,今日算 OK 啦,平時少出來打波,見到咁大的塲面 咁多高手都腳陣陣
BTW, 你知否我果組最后邊個 WIN 出,是皇城高手定PCCW 朱承忠,我走時佢地打到 2:2

今日打完油尖旺立即飛的去了何文田
香港乒乓網

我上一場身都無乜用, 決賽又打回原型
皇城高手因為係四強俾貓uncle耗盡體力, 最後只係拎到亞軍

恭喜 !

弓起弓起再弓起!!!!!!
主板:剛力 正手MXP 反手D-TECS 0.5
副板:羽佳純子 正手MXP 反手D-TECS 0.5
練習板:TIMO BOLL ALC- FL 正手 MX-P,反手T64
練習板:黑鐵牌大力神 正手MXP,反手T64
練習板:黑鐵牌普碳 正手MX-P反手T64
練習板:綠翡翠 正手MXP 反手仙人掌1MM
練習板YE GATIEN正手T05反手837,Stiga ROSEWOOD NCT V-FL 正手MXP,反手Screw soft
朗朗的主板:TIMO  BOLL ZLF FL 正手MX-P反手D-TECS

gong xi uncle mao
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

奀高貓好波

恭喜
<-->
.

congrad UNCLE MAO
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

引用:
原帖由 Uncle Mao 於 2013-7-15 00:54 發表

Hello Uncle Mao,

我就係嗰位皇城師兄 Gary呀!
我梗係冇放水啦, 你塊長膠閘到我暈, 好難打, 我走上走落好鬼辛苦呵
我遇長膠高手都算遇得多啦, 但你嗰塊真係好邪, 你控得好靚, 好野

引用:
原帖由 阿舜 於 2013-7-15 01:32 發表
我上一場身都無乜用, 決賽又打回原型
皇城高手因為係四強俾貓uncle耗盡體力, 最後只係拎到亞軍
係呀阿舜, 我真係俾貓uncle耗盡體力, 腳都軟哂冇力打, 你有冇見我跌低左呀?
又肚餓, 揸塊拍都冇力
不過唔緊要, 有亞軍都已經好開心了

引用:
原帖由 gattfry 於 2013-7-15 10:18 發表

Hello Uncle Mao,

我就係嗰位皇城師兄 Gary呀!
我梗係冇放水啦, 你塊長膠閘到我暈, 好難打, 我走上走落好鬼辛苦呵
我遇長膠高手都算遇得多啦, 但你嗰塊真係好邪, 你控得好靚, 好野
高手你可能遇得多 低手可能未撞過
我平時都可以閘下 但同你打一沖便穿
能在你身上取兩局是幸運
你看第五局你比少少油 即刻車尾燈都見唔到
香港乒乓網

同我打完真是會累d 決賽仲要打七局四 真是……
香港乒乓網

引用:
原帖由 Uncle Mao 於 2013-7-15 10:31 發表

高手你可能遇得多 低手可能未撞過
我平時都可以閘下 但同你打一沖便穿
能在你身上取兩局是幸運
你看第五局你比少少油 即刻車尾燈都見唔到
你太誇獎啦

引用:
原帖由 Uncle Mao 於 2013-7-15 10:37 發表
同我打完真是會累d 決賽仲要打七局四 真是……
七局四 真是攞命, 我打到2:2嗰陣已經有少少腳軟, 結果我拉完一球波就跌左落地, 之後右手又冇力, 第5局領先住6:4, 成塊板撞落個枱邊到, 失左分關建分, 之後就好似倒水咁喇

31 12
發新話題