25 12
發新話題

丁組比賽討論區

丁組比賽討論區

歡迎討論丁組比賽任何事情
今年好難打,好多打過非註冊入來來爭

丁組巨星 ﹣ 馬雲輝先生
好波,馬先生可能近 70 歲,但十分好波
今晚與 趙勁一戰十分精采,可能關鍵時刻開失波及無体力打高球
否則我想馬先生很有机會出線

今晚馬公子為什麼不到幫 DADDY 打氣
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

佢唔慣有人去坐佢教練席啦
我都係岩岩去完旅行返來, 睇唔到佢比賽
平時佢8點咁上下就已經訓左, 今次可以挨到咁夜打波, 佢都覺得自己好勁

引用:
原帖由 阿舜 於 2013-7-6 23:22 發表
佢唔慣有人去坐佢教練席啦
我都係岩岩去完旅行返來, 睇唔到佢比賽
呢d野,心靈上既支持就好夠
係咪先

老馬發火,非同小可!respect!
"本人性格平易近人~沒有開罪每一位波友~
打乒乓球只是為了興趣~強健身體~
不是渴望什麼成績~亦不奢望要追求更深層次!
打乒乓球最終目的是開心!打什麼膠/板,這是我決擇~
亦希望我好朋友尊重本人意願!
人到中年~想攀上高峰~談何容易?
都是這句:快樂人生,快樂乒乓!"
(乒乓潮文>濃縮版<)

現場所見,真的好好波

引用:
原帖由 monkey330 於 2013-7-6 23:24 發表

呢d野,心靈上既支持就好夠
係咪先
貓仔 經常心O上支持我
香港乒乓網

敬佩!

马大哥不但球好,人也很好!二十几年前认识他,见我有兴趣打球,主动叫我到彩虹道教我.可惜打了几次他就搬家,没能继续学下去.
洪华山

丁組比賽討論區

歡迎討論丁組比賽任何事情
今年好難打,好多打過非註冊入來來爭
香港乒乓網

尋日打初賽見到前港青甲組王德龍
惟能極於情,故能極於劍

第一次打丁組

有乙組球員話要有甲组實力先可以贏今次丁组,因為有好多高手

取消戊組係一個最大既原因

世界難撈

我覺得乙組頭便可以win
黃德龍半年前都有打 輸左比一個左手六年級小朋友
香港乒乓網

黄德龍昨天好似出局,有冇師兄有睇??

引用:
原帖由 on520 於 2013-7-8 15:32 發表
黄德龍昨天好似出局,有冇師兄有睇??
佢(德龍)應該進入64強,不過都有兩場打足五局先贏,都好險吓!

引用:
原帖由 keung 於 2013-7-8 13:56 發表
有乙組球員話要有甲组實力先可以贏今次丁组,因為有好多高手
過去機年,進入64強的球手已經有丙組水準,進入8強都已經有乙組水準!

So difficult

越聽越恐怖><
小弟20號打 -.-

25 12
發新話題