47 123
發新話題

【乒工廠球局】: 6月26日 (星期四) 8:00 - 11:00pm - 觀塘乒高球會

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動
引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-6-27 17:14 發表

噚晚睇你"輕描淡寫"咁練習(爆推, 側身連續拉), 就知道你已深藏不露啦.  
我有排練就真.
我不知拉得幾辛苦,咪老作

引用:
原帖由 廠長 於 2008-6-27 17:25 發表

我不知拉得幾辛苦,咪老作
頂果個就辛苦喇..板板都咁沖!!!!
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

廠長深露不藏
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

唔好講放水.....如果乒乓人果日是穿短褲  ......用快 Tango Extreme...未認真...否則只有五成 - 六成功力 !!
應該講未儘全力.

廠長當然是硬野 ....
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-27 17:38 發表
唔好講放水.....如果乒乓人果日是穿短褲  ......用快 Tango Extreme...未認真...否則只有五成 - 六成功力 !!
應該講未儘全力.

廠長當然是硬野 ....
我唔識放水,  只識吹下水..
如果對手唔係唔好彩梗梗出界, 我輸左好耐啦..
唔好吹到我好打得咁.  就算我穿短褲, 用埋快 Tango Extreme...集中加認真...使出十二成功力, 都一樣俾廠長沖爆..
你睇唔到咋, 佢D波真係隻隻都  "爆沖" 嫁!!!!!
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

廠長爆沖 你一定接唔到, 因為 ...................................

因為好沖 law
香港乒乓網

佢打日直WO,
沖波冇弧線=0=
好難擋下呢~

47 123
發新話題