發新話題

【乒工廠球局】: 6月26日 (星期四) 8:00 - 11:00pm - 觀塘乒高球會

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動

wing wing 已成為我係香港女乒乓球手中,最喜歡的一位!!!!!!

噚晚8:00我都上左去 "踩場".哈哈..  探下廠長們.  
手痕打左一陣.  多謝廠長借出 "柳承敏"給小弟一用..  滿足...
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 44_66 於 2008-6-27 10:03 發表

乒乓人 好型呀 ... 箸住長富都打得咁瀟灑
佢打日直!!! 歡賞價值極高

引用:
原帖由 44_66 於 2008-6-27 10:03 發表

乒乓人 好型呀 ... 箸住長富都打得咁瀟灑
咁都話型....唔係化...
我俾果個左手日直打到兩頭撲呀

係呀, 睇住我兩頭撲, 觀賞價值幾高嫁...

Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 44_66 於 2008-6-27 09:54 發表

許尋日整損隻手仔呀 ... 有血血都冇喊 .... 好硬淨
吓!!! wing wing整親

我好擔心呀

Wing Wing會睇到你地D posts啦,星期六見佢比赛

回復 36# 的帖子

星期六見佢比赛真身,都係女仔

I love to see "Wing Wing" too......
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 mankit 於 2008-6-27 11:47 發表
Wing Wing會睇到你地D posts啦,星期六見佢比赛
我會早d到!! 霸頭位!!!

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-6-27 10:01 發表
噚晚8:00我都上左去 "踩場".哈哈..  探下廠長們.  
手痕打左一陣.  多謝廠長借出 "柳承敏"給小弟一用..  滿足...
順便問問, 我都未請教我呢個的日直對手叫咩名.  廠長你知唔知呀?

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-6-27 15:15 發表

順便問問, 我都未請教我呢個的日直對手叫咩名.  廠長你知唔知呀?
名字就不知! 外號叫撒旦,他打得好好GA!

引用:
原帖由 廠長 於 2008-6-27 15:36 發表

名字就不知! 外號叫撒旦,他打得好好GA!liness" />liness" />
哈~哈.. 外號叫撒旦, 好貼切呀.
無錯.  佢打得好好.  拉波好轉.  
同佢打左一set3局兩勝.  我先輸一局, 而第2, 3局 好彩我頂得住佢拉波的線路, 又多賴網滴邊...險勝duece..liness" /> .

ping pong man is very strong about "release water"
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-27 16:18 發表
ping pong man is very strong about "release water"
又話我"放水"...我俾佢打到兩頭撲呀...
撤旦佢只係有一兩球梗梗出界, 而我出埋我新的發球先梗梗贏咋.  
(仲俾廠長全程睇住我打, 你知啦, 俾佢睇晒我的技術, 下次一定俾佢爆我啦.  好大壓力呀)

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-6-27 16:23 發表

又話我"放水"...我俾佢打到兩頭撲呀...
撤旦佢只係有一兩球梗梗出界, 而我出埋我新的發球先梗梗贏咋.  
(仲俾廠長全程睇住我打, 你知啦, 俾佢睇晒我的技術, 下次一定俾佢爆我啦.  好大壓力呀)
有乜壓力呀??

我的水平仲有排練啦

引用:
原帖由 廠長 於 2008-6-27 17:06 發表

有乜壓力呀??

我的水平仲有排練啦
噚晚睇你"輕描淡寫"咁練習(爆推, 側身連續拉), 就知道你已深藏不露啦.  
我有排練就真.

發新話題