發新話題

【保安道女子球局】~~~ 6月27日 (星期四) 8:00pm-10:00pm

【保安道女子球局】~~~ 6月27日 (星期四) 8:00pm-10:00pm

日期: 6月27日 星期四
時間:8:00pm-10:00pm
埸地: 保安道體育館 ~ 8-9 #6 / 9-10 #5                  
費用: 平分
** 計分球局

參加者:

1.  yeLi
2.  BDH
3.  Joec
4.

引用:
原帖由 sorry 於 2013-6-24 16:23 發表
有冇咩特別男子可以吗
冇咩特別   你的問題就好似特別D

讚好! 精神上支持呢個女子球局
It is impossible to defeat an ignorant man in argument.
- William G. McAdoo

引用:
原帖由 LiKaren 於 2013-6-26 13:29 發表
讚好! 精神上支持呢個女子球局
精神支持是好事,如有時間不如参與會開心D

C兄們都歡迎,只要接受跟女士們打波就可以

引用:
原帖由 brother 於 2013-6-26 14:08 發表

精神支持是好事,如有時間不如参與會開心D
沒錯,如時間地點適合我會用行動支持的。
It is impossible to defeat an ignorant man in argument.
- William G. McAdoo

期望与C姐的缘份

我應該可能可以介紹2位女囡去你地嘅球局ge._.
但佢地水平未必夠你地高啵~~~

EE ... Creamy  C兄乃何方高人,G道我们高波

只为开心+強身,又何须太多计較

引用:
原帖由 yeLi 於 2013-6-24 14:50 發表
日期: 6月27日 星期四
時間:8:00pm-10:00pm
埸地: 保安道體育館 ~ 8-9 #6 / 9-10 #5                  
費用: 平分
** 計分球局

參加者:

1.  yeLi
2.  BDH
3.
4.
join. thanks

joec

歡迎 Joe 前輩,請勿介意我們是女流之輩

引用:
原帖由 yeLi 於 2013-6-27 18:12 發表
   歡迎 Joe 前輩,請勿介意我們是女流之輩
Hi,

Many thanks for your acceptance. Don't mind to play with this old guy with poor tt skill!

See you tonight.

Cheers,
Beer Joec

哈哈! 前輩謙虛了!

sorry ar~ 佢地(我果2個女同學)今晚唔得閒~~
下次再有球局介紹佢地黎可以嗎?

引用:
原帖由 Creamy 於 2013-6-27 06:41 PM 發表
sorry ar~ 佢地(我果2個女同學)今晚唔得閒~~
下次再有球局介紹佢地黎可以嗎?
可以

發新話題