24 12
發新話題

[球板討論] 分享我見過的假Tenergy的經驗

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:50 移動

分享我見過的假Tenergy的經驗

依家大陸d 假tenergy花款愈黎多~~~

有d氣味似中葯咁(定係話似毒药呢xpxp)
有d塊海綿直頭唔係蛋糕海綿,而係好似中國膠果d咁=_=
有d塊膠面黐到可以倒轉黐住個波-3-

我朋友從大陸買過禁多塊,得一塊係真,而且果塊仲要5百蚊人囝~~

希望大家係大陸買乒乓球用品唔好貪平,小心d啦
話晒都係自己錢吖嘛xDxD

以上為本人的淺見和小小的分享~~~
希望得到高人加以指導^_^

到大陸買TENERGY是什麼線路 不解
<-->
.

甚麼是線路?????

假的t05,如果是$50,我都想買來玩玩試試

引用:
原帖由 Creamy 於 2013-6-10 12:22 發表
甚麼是線路?????
為何要在大陸買T系? 真的預了貴, 流的又預了多.........

<-->
.

無圖無真相!

Waiting photo of packing
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 nwa10 於 2013-6-10 12:55 發表
淘寶有好多,淨係個包裝已經睇得出係假,做工好劣

re管理員,我係我朋友度睇到~~~
我當然唔買啦~~~
又晒錢又唔已打xpxp

所以我都冇相吖,sorry

我反而只係想買唔過$250既外國膠或者大陸牌子套膠
同香港店舖差價太大既話係堅野都無人信

引用:
原帖由 Edward_Chan 於 2013-7-1 18:23 發表
我反而只係想買唔過$250既外國膠或者大陸牌子套膠
同香港店舖差價太大既話係堅野都無人信
事實上依家日元匯率咁低,
就算找代購係日本買返黎都比香港店舖平唔少

大陸係咪得橙綿普狂係真野

引用:
原帖由 nwa10 於 10-6-2013 12:55 PM 發表
有d假tenergy的確賣50蚊,不過係人囝

引用:
原帖由 Uncle Mao 於 10-6-2013 01:26 PM 發表
Waiting photo of packing
其實係論壇都出現過,仲要係傳說中嘅粉紅色tenergy

但唔知點解你地冇人發現係假野

我反而想係淘寶入Innova,貪佢夠輕用黎打反手,但係唔識分真定假

係番香港買會好d

買tenergy要去大陸買,而且要貪平,其實都唔會預買堅野呢...點解仲要買咁多塊..
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

我指嘅朋友,其實唔止一個~~~
平均每人買過一塊

sorry 表達能力問題
令大家誤會唔好意思

thanks for sharing

係大陸買好多假野

24 12
發新話題