30 12
發新話題

【乒超賽果】戊組A Round#1

【乒超賽果】戊組A Round#1

東區 VS 荃乒聯

黃鏗     3:0    林諾祺
黃鎮球   3:1    吳錦昌
陳琮培   3:0    陳美嫦(F)
吳瑋洛   3:0    郭家振
李偉全(棄權) 0:3 袁好

總分 13:8

回復 1# 的帖子

不好意思,荃乒聯第三位球員是女子,請加多一分,thank

戊組 Round#1
荃乒聯 VS 樂乒

林耀雄   0:3    蔡進錢
李劍儒   3:0    黃廣發
鄭慧芳(F) 0:3    劉榮興
霍有興   3:0    潘志銘
黃耀宗   0:3   杜偉雄

總分 10:11

引用:
原帖由 lwpong 於 2013-6-10 08:04 發表
不好意思,荃乒聯第三位球員是女子,請加多一分,thank
OK,下次加個(F)代號就知道,thx!

点解啟cA,會上茂a交代?

請交代下

引用:
原帖由 kitkit003 於 2013-6-10 13:33 發表
点解啟cA,會上茂a交代?
我都想問下...

咁奇怪?不是一早分左咩?可以隨時轉的嗎?

一開始我打錯左,a是A組,b是B組
sorry for any incontinent made

戊組 Round#1
啟思A VS 美少年少女

黃銘禧   3:0    李樂斌
黃銘智   2:3    黎逸勤
梁詠賢   3:0    Monkey
黃銘禧   3:0    黎逸勤
黃銘智   3:1   李樂斌

總分 14:4

有冇搞錯!,成29号先更新球員表,一早又吾改!

我會同貓,傾下!!!!!!

引用:
原帖由 felixwong0427 於 2013-6-10 20:01 發表
戊組 Round#1
啟思A VS 美少年少女

黃銘禧   3:0    李樂斌
黃銘智   2:3    黎逸勤
梁詠賢   3:0    Monkey
黃銘禧   3:0    黎逸勤
黃銘智   3:1   李樂斌

總分 14:4
版主就能不用全名?
對每位球員不公平!!!

引用:
原帖由 kitkit003 於 2013-6-10 20:25 發表
我會同貓,傾下!!!!!!
唔好意思!改了後沒有即是通知你們,是我疏忽,SORRY!

引用:
原帖由 smallfatfat 於 2013-6-10 20:32 發表

版主就能不用全名?
對每位球員不公平!!!
我暫時未知道MONKEY真名,遲下會更正

'
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

点解吾一早改,被發現後先更正,四月二号知已錯点解吾改???

咁四月二日至五月二十八日期間吾改,咁對於各隊非常之吾公平

引用:
原帖由 kitkit003 於 2013-6-10 21:28 發表
咁四月二日至五月二十八日期間吾改,咁對於各隊非常之吾公平
算吧la金xx神

本章程如有未儘善之處,本論壇有權隋時修改而無須另行通知!

引用:
原帖由 kitkit003 於 2013-6-10 21:26 發表
点解吾一早改,被發現後先更正,四月二号知已錯点解吾改???
打錯...但連隊員名都錯曬........
根本係兩隊對調

30 12
發新話題