22 12
發新話題

【百靈鳥球局】6月24日 (星期二) 6:00-9:00pm 乒之館 之 花生 vs 巨龍(1:3)

我都想食龍肉
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-24 11:34 發表

你KO我,我請你食
是否聽者有份
香港乒乓網

44_66 我要 ot, 今晚唔來, 幫我沖爆 huge-dragon , tks!!
香港乒乓網

我來未....煎 C 底....
香港乒乓網

我轉了 正手打 999......可以報埋警
香港乒乓網

瑋仔, 今晚幫 4_6 登分...三塲加埋過 10分, 我請他吃飯..........

我估44_66 與 huge dragon 打...三塲加埋唔足夠十分.  是巨龍拿不到 44_66 十分. 因為 44_66 太強了.  韓楊再生
香港乒乓網

叫廠長來...等 8 0 了, 打到 廠長 0 咀
香港乒乓網

我知 大師 已準備數十隻 egg egg 還比我.....所以我想池d來返來拿 egg egg
香港乒乓網

同廠長講星期二在 8 0 了都可以找到 honey...
每週二約 8:00 鐘, 便有一個, 樣似 你若同的 honey 出現在乒之館
香港乒乓網

牛不飲水

Gary....want to have a drink ...冰奇林
香港乒乓網

衰貓   講左多少次, 我叫小貓
香港乒乓網

可否幫我買兩斤紅早, 三斤白果, 四斤綠叶, 五斤乒乓波 .......月結
香港乒乓網

不知果邊戰況如何 ?
香港乒乓網

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-24 23:21 發表

聽聞花生係最近的比賽,炒一位甲組球員11:0
而果位甲組球員都有打今次回歸盃
香港乒乓網

who is he ??  wai chai
香港乒乓網

PL  you can go "8 0  Bird" on Tue or Thur.....they will prepare a lot of eggs for us.
i ate a lot
香港乒乓網

you are so strong!!   PL
香港乒乓網

this TALK-PIG is no.1 HOt!!!!

i need to sleep , today is headache!!! bye
香港乒乓網

廠長什麼時候上去送死呢
香港乒乓網

引用:
原帖由 44_66 於 2008-6-25 15:03 發表

不材都要雞咁腳走
好彩昨天叫你走得快
香港乒乓網

22 12
發新話題
最近訪問的版塊