51 123
發新話題

回歸盃 - 第十三回 (誰是黑馬)

回歸盃 - 第十三回 (誰是黑馬)

種籽未必最強, 不是種籽又不一是不強.3 I, J9 D9 \0 Z3 J* S
邊個會是黑馬 ? 可以脫穎而出
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

Big C

大師已入選種籽名單
香港乒乓網

i mean Big C will be the champion

如果大師 win 左, 等到他無氣無力..我要同他即時來場  Till 机決戰
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:26 發表 3 f# d7 U8 Y9 O
如果大師 win 左, 等到他無氣無力..我要同他即時來場  Till 机決戰
. Q1 S% U1 }2 u) \( O! D' n: G% A, E, k  O+ V4 H) m; R
我會過多兩日先至挑戰大C. 因為他大戰連場, 一定會受傷. 通常這類傷痛, 即日未必發出來.
$ b1 i! B6 ^6 I( h3 H* ?2 v5 M8 J/ n4 M
過兩日才是最痛. 所以我會在他比賽後兩天才約戰他!! 哈哈!!!
4 g8 h0 s; g, S# \0 H2 t# I* e! c- B/ b0 e5 @( d) B
我覺得LEO 今年應該會有好成績!!!

你又唔打....若你臨時來.....輝 sir 一定比你打
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:31 發表
5 T1 [3 O: O9 R* b- s你又唔打....若你臨時來.....輝 sir 一定比你打
3 o' y& I; i5 _  v  G: W
7 o# x$ ?  v8 {5 {. C. H: t來不到了. 上午十時入南丫島, 下午四時才出!! 8 @2 n2 K1 _# m" [( _/ ^
8 t& h5 a) r+ L) {% l) m
輝Sir話我不打, 不會回水..........我便說, 五十元不多, 愛來買球吧!!!

謝過先 !!
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:35 發表 5 a/ j6 \! p2 ?! |! I! L
謝過先 !!
3 O/ z" J- P( q5 O6 C) l0 q

* e1 t8 O) s% H: W1 f/ x& p其實若果輝Sir比返錢我, 我要嫁! 不過佢話無得回. 咁我就唯有打開口牌, 捐左出黎買波囉!!
  g* f2 l7 q, W0 O5 x+ z
" l1 t3 m7 Z9 o9 k一拍兩散!! 哈哈!! 不過都係五十蚊o者!!
$ N/ w$ q9 C- K1 ]
$ y0 k; B# C( |4 v諗諗下! 屯青都唔少強人.......唔知佢地算唔算黑馬呢!?!

我地會捐 1/5 報名費 HK$1280 到四川...你有份架
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:55 發表
0 F9 \3 y* q8 W; @, i1 h我地會捐 1/5 報名費 HK$1280 到四川...你有份架 liness" />
9 Y, A" m, B! K* T& v

; w. P* {1 P8 G7 \/ N咦, 都好wor! 做善事丫嘛!!! 辛苦晒!!

黑貓就有一大隻

隻貓為免出醜...唔打是也
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 08:46 發表 7 R0 O* c$ k' N1 p2 B
隻貓為免出醜...唔打是也
$ e# H. @, g' i/ w* i& Q
. b, _# m5 {6 L3 H0 b: t  n1 J4 U8 I真是謙虛!

我就估係馬 + 樂 la...
明白什麼都總有限期

我???點會係我

引用:
原帖由 wilson 於 2008-6-21 14:34 發表
! d: I7 E; C9 m. \3 T0 q我???點會係我
: N% y8 D1 E% E( g6 P/ A
你係馬家樂?

51 123
發新話題