51 123
發新話題

回歸盃 - 第十三回 (誰是黑馬)

回歸盃 - 第十三回 (誰是黑馬)

種籽未必最強, 不是種籽又不一是不強.
' `& c* i" E; e0 O$ A1 s2 V" B邊個會是黑馬 ? 可以脫穎而出
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

Big C

大師已入選種籽名單
香港乒乓網

i mean Big C will be the champion

如果大師 win 左, 等到他無氣無力..我要同他即時來場  Till 机決戰
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:26 發表
5 Z2 G% H9 a/ z1 {如果大師 win 左, 等到他無氣無力..我要同他即時來場  Till 机決戰
, a, a! _: U- e" V+ O% W, f2 f3 V' q/ i( Y+ M( v* `. Y
我會過多兩日先至挑戰大C. 因為他大戰連場, 一定會受傷. 通常這類傷痛, 即日未必發出來.
* q6 o/ E' B( y: y. q! j3 J/ T! A$ T4 O1 S/ k
過兩日才是最痛. 所以我會在他比賽後兩天才約戰他!! 哈哈!!!
% I3 ~5 Z" Q6 n6 Q. h" s! P& ~. E2 z: i- J
我覺得LEO 今年應該會有好成績!!!

你又唔打....若你臨時來.....輝 sir 一定比你打
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:31 發表
4 W1 S! \& M, U( e! s1 N5 C: C你又唔打....若你臨時來.....輝 sir 一定比你打
* K( R; A2 X% F( r! ~
/ ]" Z! c: i* `$ q6 D來不到了. 上午十時入南丫島, 下午四時才出!! " l" y. Q/ Z$ x
3 y: Q# K2 g5 h% T: R! R9 b
輝Sir話我不打, 不會回水..........我便說, 五十元不多, 愛來買球吧!!!

謝過先 !!
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:35 發表 2 u6 f; w  {2 r8 X" @9 I8 B
謝過先 !!
; _: Y$ i2 a/ H: e  N( @) f# S& R3 U9 |* ]. P! p
其實若果輝Sir比返錢我, 我要嫁! 不過佢話無得回. 咁我就唯有打開口牌, 捐左出黎買波囉!! ' p. A; u/ Z5 ^% ]7 X# [! T
% H: W7 P: b$ d! o
一拍兩散!! 哈哈!! 不過都係五十蚊o者!!. X% o. x# d. P( E
$ b4 Q0 ?' b! f* K4 s+ }! ~- z$ }0 l
諗諗下! 屯青都唔少強人.......唔知佢地算唔算黑馬呢!?!

我地會捐 1/5 報名費 HK$1280 到四川...你有份架
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:55 發表
+ d5 s& P5 O- e% C我地會捐 1/5 報名費 HK$1280 到四川...你有份架 liness" />
0 r- ?& W) e0 h% Q0 H% c% o# M
咦, 都好wor! 做善事丫嘛!!! 辛苦晒!!

黑貓就有一大隻

隻貓為免出醜...唔打是也
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 08:46 發表 3 Y3 ~* o& N, E& g( D7 u4 A
隻貓為免出醜...唔打是也
/ K) V1 {1 w+ m) n& y. I5 p' J/ c$ }% C+ n5 N. l( j$ I
真是謙虛!

我就估係馬 + 樂 la...
明白什麼都總有限期

我???點會係我

引用:
原帖由 wilson 於 2008-6-21 14:34 發表 & R( q3 @4 Q" X+ Z) S+ o
我???點會係我
7 n% X- h0 R3 `5 i: ~& V你係馬家樂?

51 123
發新話題