發新話題

回歸盃 - 第十五回 ( 誰會走線 )

我不會走線

其實咁多組.組組都咁勁,邊有得咁易走線,你走時人地又可能走.呢d野講緣份

比心機打好每場比賽好過啦 , 走唔走線係個人ge事 , 有 d 嘢會係天意 , 以為輸ge可能會win , 以為會win梗ge偏偏又會輸咗 , 無謂諗咁多, 最緊要玩得開心 。
7 _2 l$ m4 D$ x/ B係呢祝 mao 兄搞這個比賽搞得成功 , 希望第日成為香港乒乓網ge 一哥 , (可能上市潻 )
明白什麼都總有限期

自知死路一條, 我一定會走去會大師的...希望可以上天國..哈哈
- i4 K% h+ }# ^9 w
4 K! z8 N' k9 l/ y7 F7 ?: J$ b2 |[ 本帖最後由 乒乓人 於 2008-6-21 12:59 編輯 ]
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

[quote]原帖由 一燈大師 於 2008-6-21 12:50 發表
8 Y% Z! I" n4 B比心機打好每場比賽好過啦 , 走唔走線係個人ge事 , 有 d
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-6-21 12:54 發表 # @! I' o7 F( e% J
自知死路一條, 我一定會走去會大師的...希望可以上天國..哈哈
* K* b( B/ o) {& `' m" e5 \
& \) v0 c' N! z! E# l
你唔好咁講 , 我都好耐冇見你, 幾時來我地球會打波呀!
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-6-21 13:02 發表
8 B) I. B6 W( E4 `5 Y6 I: I( \& O; F
+ ^1 B  t- y8 q
你唔好咁講 , 我都好耐冇見你, 幾時來我地球會打波呀!
4 I/ {: P6 p# Z% t真係好耐好耐無上去.  都有兩三年喇.  以前我住西灣河. 依家屯門..1 p1 U# v7 G* L
近排成日聽到你地星期二/四的球局, 有時我都帶左板, 諗住收工(九龍灣)就順便去..
0 {5 v) V8 u; K( S. Z3 s' _5 o* q2 \* j1 G7 L, i
等我呀...我一定會再上黎嫁..好快

我想問下有冇對賽表????

放便走線

引用:
原帖由 jlamlam 於 21-6-2008 09:21 AM 發表
9 }8 x. V! Y' e! ?9 E3 N2 dmaybe vs 瑋仔 again
8 s, ]8 j5 y0 x' E. u
你最近先ko我3:09 e+ U; O- C: @- x' [/ {- [
你唔洗怕啦

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:35 PM 發表
# P  {9 h8 ]/ B3 n! F$ U1 S% ~0 P2 `# w3 t: a8 {

7 U* p: f$ s( T* {, r$ ]% o靚靚咀 貢堅
( @! q# l1 D5 D8 \
係呀,因為我最近玩緊器材
; T$ X- W; \8 P: k: [3 V& V! M準備7/1

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:39 PM 發表 ) K, i$ `2 M1 k' d9 b
4 Z2 Z5 `, X; s3 x( P, O, _! u

+ T2 H3 w2 b( J7 `7 v9 `噢 ...... 渣油呀 瑋哥
8 r5 k' i' `" e7 [" Q
星期二,食龍大典你來唔來呀

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:48 PM 發表
- a  Y% l+ y7 l
" q  S: S9 Y0 V2 `% S- ?4 U0 v
# m& \: |- J7 F& b  ^問問老實爺酸
8 O8 V% T9 \" H% B% v, M有心一定來到

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-21 04:20 發表 # U/ A( j7 z5 ]. ?

# h, B6 T1 a  c/ M$ B3 f: r到時先算啦,今日先同大c一齊去買新板,仲要慢慢試
3 i" ?9 k, V& v3 V7 R& K好似好難為,咁難為就唔好做啦!

引用:
原帖由 carfielddog 於 21-6-2008 07:24 PM 發表 $ B1 G) j( a( m4 l$ W- O

2 w+ i' \7 q3 j+ g; Z好似好難為,咁難為就唔好做啦!
/ u+ m# A9 A/ V今日同off+試過塊板,超好打

瑋仔好可能走下下下線....因為掛住拿電話, 波都唔"色"開
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我諗當日最精彩一定是
2 W1 i  I% l  T+ R. v' Y, T7 P- q  ^# ~# Y5 h
瑋仔 vs Kiu Bo Bo! |9 W% r2 C- y3 W: D$ L0 M+ I
9 t: V! e' k5 E( X
兩大美男子在兩位靚女面前決鬥
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

發新話題