105 123456
發新話題

回歸盃 - 第十六回 (死亡之組)

回歸盃 - 第十六回 (死亡之組)

邊組是死亡之組 ??
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回歸盃 - 私片用枱

1:00pm 前所有乒乓球枱只可用作熱身之用, 四人一張枱打對角
+ D6 `) p' o* w; P; ?0 ~1:00pm 后, 部份空餘枱可作私片之用.  不設掃球 2 上 2 落 11分一局過
香港乒乓網

表面睇無屎亡之組喎~~1 ?( Z$ x- ~% K- m  _' {

9 h5 K) x6 U. X2 M( v# B唯一係no.23 瑋仔o個組囉2 i) a, l% S" }8 Y1 n
4 I) I- `+ O+ O. S0 [
瑋仔屎緊.......咁多女- b! F& }( d/ }# d2 D; ~' ?2 i

) ^! o% R; J) z  v) N- Z! C0 m瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組

睇怕瑋仔嗰日直頭魂不附體,危險、危險。

唔該我要做瑋仔呢組球証~~~

引用:
原帖由 瑤瑤 於 21-6-2008 11:07 發表
, ~* s* ^& q- n) Y唔該我要做瑋仔呢組球証~~~
  n& A( F. H7 k4 _7 }+ ~) q6 Y
- Y# J# X9 p, T  H6 V唔係索女唔可以做架喎

引用:
原帖由 fatguy 於 21-6-2008 11:04 發表
9 A& \& L" L) _. T; P- P+ c睇怕瑋仔嗰日直頭魂不附體,危險、危險。
2 h7 U: C6 O& l/ E4 d6 k* ^$ V; ]; A" c/ d
我估瑋仔出唔到線~~~
7 `! t! p( ?' T. X- I/ D8 f" k, v; l4 X# s
回報係兩個電話號碼

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表 / }$ T* f8 }' @  ]' [

' V  K4 Q0 r. S* `7 N, a+ j$ M. v/ w' ^! V4 P' R
唔係索女唔可以做架喎
- ]1 u- T: A8 o: @; p4 o/ }, F
- I+ ?& F' {, j& [我都豬.....唔做咪唔做囉

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 11:34 發表
9 G; x9 q$ o; s9 b/ t% v( L$ Y' `: P! h8 V$ t

9 z; E; j7 R1 s* @1 A我都豬.....唔做咪唔做囉   
1 T) w; \- F7 W/ W4 l4 D: a
咁都叫豬? 咁其他果D仲唔係叫扒!

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 10:33 發表
% L/ s( W2 [% d4 e表面睇無屎亡之組喎~~2 d+ z+ {( u' U. N
; k* S$ [' {& q; e4 ^+ T8 M" |7 R
唯一係no.23 瑋仔o個組囉
2 _  n) |8 R+ h& ?. s/ t
: c5 G- F7 i/ o& S$ K" a瑋仔屎緊.......咁多女" }8 n' E' n2 G0 b5 S- }
6 g5 s+ K+ L2 u
瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組
9 U# k; f. N, \# l4 g" T
9 r1 N; g6 U" ^" E( A: W2 ]真係WOR...論壇最靚仔果兩個都在這一組.....
香港乒乓網

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表 ( O; N0 W. Z6 {( P% F2 X+ \
: r% F, n! u" G8 A

5 T& q0 `! ^  A# I9 @唔係索女唔可以做架喎
5 |9 D4 l* ~/ s# \. D- M( r) @) t7 \7 b+ s( H. c8 v; A
咁你話 Yiu Yiu 索唔索先
香港乒乓網

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表 唔係索女唔可以做架喎
你吾怕頂痰罐!?

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 11:34 發表 我都豬.....唔做咪唔做囉   
瑤瑤你做纙殺個組Foul佢發球!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 12:16 發表 ( ?2 u6 M; J; m- Q' s( I
瑤瑤你做纙殺個組Foul佢發球!
  _. Q) M3 e$ ?5 R7 A7 O1 T2 s
" [  X; k/ @+ Z# f4 P' @佢個肚腩姐檔....我唔識 Foul

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 12:33 發表 佢個肚腩姐檔....我唔識 Foul   
話時話球例上肚腩姐檔算吾算範規?

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 13:00 發表
. G* i$ {! M7 f5 u& e5 a2 S( b話時話球例上肚腩姐檔算吾算範規?
% L( }% H4 U; T% z. g$ E" l/ U. d# F* s& z, i3 L- q" ~
你條友仔唔好影射隊友喎.... 雖然我都想知
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 13:00 發表 6 E* J' X) J' G$ G  M- W
話時話球例上肚腩姐檔算吾算範規?
+ E; d. }9 F1 f) ^% z( ]2 M# P1 R
應該無明文規定, 但球例有寫話球員係有責任比球証清楚睇到發球......

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 10:33 發表
3 h2 A6 W& f* \2 X; n: a4 X表面睇無屎亡之組喎~~: E6 s; m' i" a; D; Q5 ?
; w* n( v& B9 F+ [# G
唯一係no.23 瑋仔o個組囉
. g; P$ Z6 ?2 n* d3 q* c, d0 K# c* T+ H+ T1 L  Z$ ^
瑋仔屎緊.......咁多女
4 s# E: u# p3 g) o9 ?# d' G( c! @! ^6 l- W
瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組
) o1 A* d% B0 b% m" @" Q5 ?! ]  {7 |
1皇3后定係3娘教子?總之羨慕!

105 123456
發新話題