105 123456
發新話題

回歸盃 - 第十六回 (死亡之組)

回歸盃 - 第十六回 (死亡之組)

邊組是死亡之組 ??
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回歸盃 - 私片用枱

1:00pm 前所有乒乓球枱只可用作熱身之用, 四人一張枱打對角1 V8 f4 j% z2 i$ [
1:00pm 后, 部份空餘枱可作私片之用.  不設掃球 2 上 2 落 11分一局過
香港乒乓網

表面睇無屎亡之組喎~~$ U; N* j7 N0 V) v& G' }: I* J2 L

4 m& v" `; n" ]6 {2 A0 ^唯一係no.23 瑋仔o個組囉
% d9 n; @! C& O" ]# B* U' r! G, {5 ~: M# p# d
瑋仔屎緊.......咁多女
8 [# @" `& F: g8 j4 @
3 W7 E( b# C9 z2 p  K瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組

睇怕瑋仔嗰日直頭魂不附體,危險、危險。

唔該我要做瑋仔呢組球証~~~

引用:
原帖由 瑤瑤 於 21-6-2008 11:07 發表
  k, X8 y& ?7 B! [# w/ B唔該我要做瑋仔呢組球証~~~
" k( B% o+ V9 d

9 r- V! r% {! `+ @3 _唔係索女唔可以做架喎

引用:
原帖由 fatguy 於 21-6-2008 11:04 發表 : x, Y9 K7 r- y8 C
睇怕瑋仔嗰日直頭魂不附體,危險、危險。
, n/ U, A8 @! e; T
3 f* H4 Q& b# E& a
我估瑋仔出唔到線~~~" [" k+ y. k$ W  {) G

' H3 w# y; d! A( @回報係兩個電話號碼

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表 ( X" n, y9 C/ s
9 Q0 ]: a2 U5 A  N

2 J. P5 c, h1 E5 E& D唔係索女唔可以做架喎
+ R/ t3 V3 ?2 \( f6 [5 `
( e3 m$ w1 }1 ]. }; v$ i4 g' ?) [
我都豬.....唔做咪唔做囉

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 11:34 發表
0 I, i# C5 k: W' ]
0 M8 r4 Y( [. |* z  V3 z
. \4 r1 {5 M# M3 `' h9 i. f( g; b我都豬.....唔做咪唔做囉   
2 i9 B& v7 u( c4 h$ ?! d( U1 f5 F9 C
咁都叫豬? 咁其他果D仲唔係叫扒!

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 10:33 發表 ! X1 E4 I* W6 z# e  c% x$ r
表面睇無屎亡之組喎~~# F$ ?" f2 `0 ~+ m- U( @% i
5 `5 d! \* y0 [0 z9 W  e
唯一係no.23 瑋仔o個組囉/ A7 `1 [7 o# Q+ k0 \* C

) {- v: a' J; c3 y( G- b6 G% H0 {瑋仔屎緊.......咁多女
) k% [; q0 K* Q$ i7 k/ F2 Y/ S1 y# S; X% `
瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組
5 P, F) F; c( ?% h2 V  j! M, T

% i7 ~. k; [% @8 B8 `: ~真係WOR...論壇最靚仔果兩個都在這一組.....
香港乒乓網

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表 * ]0 F3 l7 Z6 p: W9 g

, h3 e$ G0 z  B; Q/ {8 _  ^5 h1 b8 l( \
唔係索女唔可以做架喎
% Q  Z" ~. M) a3 y+ r" Y7 S  e
5 G4 d- V- l$ l3 t- U
咁你話 Yiu Yiu 索唔索先
香港乒乓網

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表 唔係索女唔可以做架喎
你吾怕頂痰罐!?

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 11:34 發表 我都豬.....唔做咪唔做囉   
瑤瑤你做纙殺個組Foul佢發球!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 12:16 發表
" D, F: @! E* R, [; N: i瑤瑤你做纙殺個組Foul佢發球!
& e- a+ K" F0 W
2 |' h4 x, |4 h3 z佢個肚腩姐檔....我唔識 Foul

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 12:33 發表 佢個肚腩姐檔....我唔識 Foul   
話時話球例上肚腩姐檔算吾算範規?

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 13:00 發表 ' O/ V! ^1 d7 T* t1 {2 a4 u
6 u+ g1 E) c$ S' F  \: E
) ]0 V) q* ?2 l4 f" Z
你條友仔唔好影射隊友喎.... 雖然我都想知
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 13:00 發表 - {" z5 l; Y; Z1 t, I) ]2 D! v! W
/ v* [3 k; v+ b6 ~
2 _. C+ N0 Q& b8 Y0 p1 f+ J
應該無明文規定, 但球例有寫話球員係有責任比球証清楚睇到發球......

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 10:33 發表
( z$ ^& T) Q0 `) {表面睇無屎亡之組喎~~
7 Z. Q/ [9 O' W
) @$ M4 l8 J5 z8 o8 i0 Z: [, E唯一係no.23 瑋仔o個組囉' t9 x* s. K! P+ ~+ Z

5 F# }* r3 x6 y& e& ]- ~5 C瑋仔屎緊.......咁多女
% M& ?# U: j( g+ c
6 j) _: Y+ K& {. M' J- H0 Z' z, L瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組
# v$ s  \( b, ]! L, B) m
1皇3后定係3娘教子?總之羨慕!

105 123456
發新話題