105 123456
發新話題

回歸盃 - 第十六回 (死亡之組)

回歸盃 - 第十六回 (死亡之組)

邊組是死亡之組 ??
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回歸盃 - 私片用枱

1:00pm 前所有乒乓球枱只可用作熱身之用, 四人一張枱打對角- [* |- C$ s. b! z( d0 P* |
1:00pm 后, 部份空餘枱可作私片之用.  不設掃球 2 上 2 落 11分一局過
香港乒乓網

表面睇無屎亡之組喎~~
, m* d# D0 j) s* F$ i+ P7 z7 f1 I8 s: v" s3 \3 r
唯一係no.23 瑋仔o個組囉2 g6 Q; T. b# d8 B+ X( d$ A/ A

$ D; T' Y7 E1 i$ Y瑋仔屎緊.......咁多女' }/ }% {% S; R& x/ z

) k8 b, l# O7 f: R/ O瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組

睇怕瑋仔嗰日直頭魂不附體,危險、危險。

唔該我要做瑋仔呢組球証~~~

引用:
原帖由 瑤瑤 於 21-6-2008 11:07 發表
) D8 S  m' N. }  Z# r& {唔該我要做瑋仔呢組球証~~~
9 i5 k7 I, Q( ~- A( l
* T/ D" K9 n+ Q6 X. S6 K3 j; Z唔係索女唔可以做架喎

引用:
原帖由 fatguy 於 21-6-2008 11:04 發表
0 U% F  c4 M0 \! C7 A睇怕瑋仔嗰日直頭魂不附體,危險、危險。
' Q: Y# H5 \; @" A
* g- b0 A0 O9 a6 v我估瑋仔出唔到線~~~
2 K/ y2 E5 x  U7 Y7 a! p& v
2 a- e8 Q5 N  _5 f% Q# h回報係兩個電話號碼

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表
( [! f0 a! \* x9 }& K/ Q
& \& M( i9 z9 G; `+ Y
! T6 q& m" o0 Y9 h唔係索女唔可以做架喎
' W9 W) x. _' u' ]. J5 |

! R+ Y5 _0 `, I$ Q8 V& R我都豬.....唔做咪唔做囉

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 11:34 發表
6 `7 j7 ]$ N2 ~. L& p# v' f& R$ `: u( @9 @) w& ^, }8 ]

1 b2 R; n) o2 L, Y) L0 w我都豬.....唔做咪唔做囉   
' T) P# ^! o8 I* n% R: X咁都叫豬? 咁其他果D仲唔係叫扒!

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 10:33 發表 3 E+ m; E; c0 b; g
表面睇無屎亡之組喎~~) ?* ?" z7 G; [
1 e  R9 B: u2 u$ `# h
唯一係no.23 瑋仔o個組囉
' i* L' s8 E+ ^; O& u9 C
+ E# n( w# S8 ^# v- v) \+ Q1 G瑋仔屎緊.......咁多女
- ^8 e6 v0 S( O! r9 y/ m& i( h5 g
瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組
" j" W* h3 \2 g% \, i8 \

" A% C# q( m' }9 j8 }% r真係WOR...論壇最靚仔果兩個都在這一組.....
香港乒乓網

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表 2 L7 _5 G- }7 J0 q
( I+ F0 p  G* }- v0 i6 V1 k

: I5 i3 E: |+ z唔係索女唔可以做架喎
: |( j6 F: u1 `% f+ w0 ^
) b- Q( X3 v2 o7 B; o( m* y( i: x
咁你話 Yiu Yiu 索唔索先
香港乒乓網

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表 唔係索女唔可以做架喎
你吾怕頂痰罐!?

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 11:34 發表 我都豬.....唔做咪唔做囉   
瑤瑤你做纙殺個組Foul佢發球!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 12:16 發表
* X  q$ b3 _- g9 `7 t瑤瑤你做纙殺個組Foul佢發球!
0 Z5 A  s" ^" W7 p' i' F# L/ {7 [

/ k( J8 v, M2 \9 T佢個肚腩姐檔....我唔識 Foul

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 12:33 發表 佢個肚腩姐檔....我唔識 Foul   
話時話球例上肚腩姐檔算吾算範規?

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 13:00 發表
1 D/ T8 E/ m2 a$ M) |9 z7 P話時話球例上肚腩姐檔算吾算範規?
8 G4 H2 L( {3 k2 N2 n& f

0 t: j9 |' x6 ?5 m你條友仔唔好影射隊友喎.... 雖然我都想知
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 13:00 發表
  n$ u  W2 Q. r/ Y+ K7 P話時話球例上肚腩姐檔算吾算範規?
0 r9 r  Q. E# P9 I. B
2 v) \8 |3 V8 p, u5 Z應該無明文規定, 但球例有寫話球員係有責任比球証清楚睇到發球......

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 10:33 發表 9 T. ]$ G9 H: [7 n0 U2 q$ l
表面睇無屎亡之組喎~~! R) _2 X* H+ L7 |! ]# e" `+ @3 o

2 ^. R5 }' o/ \& I$ E1 G唯一係no.23 瑋仔o個組囉" f" d1 n5 i" @/ w4 p+ V

# a1 C! o% K% J8 u+ b瑋仔屎緊.......咁多女
% m, z, t6 G2 ]. o* U6 r0 Q  t: i+ C. ~6 M
瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組
5 z" X  [7 F1 E* E. P/ g) V8 B1皇3后定係3娘教子?總之羨慕!

105 123456
發新話題