26 12
發新話題

[周六小西灣球局] 6月1日 (星期六)3-6pm 小西灣綜合大樓四樓

本主題被作者加入到個人文集中

[周六小西灣球局] 6月1日 (星期六)3-6pm 小西灣綜合大樓四樓

[周六小西灣球局] 6月1曰 (星期六)3-6pm 小西灣綜合大樓四樓
[周六小西灣球局] 6月1日(星期六) 3-6pm  (2張檯 no2,4)
香港小西灣道15號小西灣綜合大樓四樓
交通資料http://www.lcsd.gov.hk/lsb/b5/facilities.php?ftid=0&did=2        
不實施皇制,自由選打每位收費二十五元
如有人加入可以再租場。請注意:有事來唔到要早一日通知,若人唔到又無通知,就當你放飛机。沒有合理解釋會列 入黑名單。

1. dayman
2. pui
3. Eva
4. unclefai2011
5. 劉炳炳
6. Thomascheung
7. Nemo
8. Billy
9. 64 仔
10.Victor
11.Tony Kwok

the day i have a semiar in wanchai ,so i should join u on next day,n have a nice weekneed,my dear

Pui 夫人榮升主持

回復 2# 的帖子

hurstho123,
Welcome. See you this Saturday.
Grateful if you would PM your phone no. to me for contact.

回復 3# 的帖子

BDH, 唔好笑我啦,有時間請多多支持,嚟小西灣都唔係好遠,有好多巴士可直達,撘地鐵可在杏花村或柴灣𨍭乘小巴,路程只需5分鐘。

恭喜Eva榮升主持,球局越來越多波友參加^^

引用:
原帖由 cococheung 於 2013-5-27 08:29 發表
Most of them are high level players, especially Dayman

引用:
原帖由 Joec 於 2013-5-27 10:17 發表

Most of them are high level players, especially Dayman
歡迎你啊!

引用:
原帖由 cococheung 於 2013-5-27 08:29 發表
Hi CoCo,

You could upgrade you skill by playing with Dayman, Eva & their friends in this game

引用:
原帖由 dayman 於 2013-5-27 12:48 發表

歡迎你啊!
I will be very happy if I could learn 1/10 of your tt skill

回復 6# 的帖子

CoCo:你都唔好笑我啦!我只係Book下塲,做下雜務,最重要都係有Dayman這個球技超好的波友

join, thx.

since i am taking oncall duty, if i am not able to join, i will pay afterward.  many thx

回復 12# 的帖子

Welcome. Added

....hehe....玩左吾夠一果月就轉庄.....短命咗d喎!

回復 14# 的帖子

唔係呀, 我只係幫 Dayman 手做下雜務, 佢太忙啦, 主持人都係 Dayman 呀!  
你明天有冇空來呀?

Cancelled

回復 15# 的帖子

....hehe....咁遠...要游水先過到黎呀...
我打開本區...同埋碰時間.冇空架!
(其實我一次都冇join過港島d球局)

Cancelled..........

回復 16# 的帖子

LCC 歡迎你呀!你咁遠都黎支持,多謝哂!你係坑口黎小西湾单程约四十五分鐘,阿Pui可以带你呀!

Eva
見你未復,取消了帖子,因有一点感冒,只打上午,不打下午了,請見諒

26 12
發新話題