發新話題

筲箕灣街市出現超級高手

筲箕灣街市出現超級高手

今天有波友跟我說,昨日有一位陌生人來打波,打波技術很好,打低哂所有高手,包括長膠王,陳師傅,大力等人.
希望高手明晚能再來,等小弟見識一下,學下野.
以下是高手特徵:
1.直板高手
2.乙組實力
3.發球超級勁,長膠王都不能接他的發球,有人說,如果一局裡他發11球,結果將會是11:0.
4.年齡27歲後生仔
主板 : Taksim 直板 正手狂飆3-50, 反手 大維長膠388D-1 0.6mm

引用:
原帖由 Happy仔 於 2013-5-2 23:25 發表
今天有波友跟我說,昨日有一位陌生人來打波,打波技術很好,打低哂所有高手,包括長膠王,陳師傅,大力等人.
希望高手明晚能再來,等小弟見識一下,學下野.
以下是高手特徵:
1.直板高手
2.乙組實力
3.發球超級勁 ...
會唔會係大陸人.....陳五一黃金週落黎香港渡假呀

應該不是,他說自己是乙組尾球員.
主板 : Taksim 直板 正手狂飆3-50, 反手 大維長膠388D-1 0.6mm

小弟波齘尚淺,暫時只遇過兩個發球高手,一個是阿海,另外一個是火人,兩位都是乙組球員,可見發球的確很重要

講起筲箕灣街市, 都好耐冇上去打了, 基本上呢輪都冇乜點打乒乓球,
佢係唔係四眼, 左手的? 以前見過佢一次上來

我住附近,有機會真係要多D去學吓野
右手直板兩面反膠

i want to see,too,ahha,my dear n tks vm with share

有以上特徵,唔通係家樂仔?

回復 8# 的帖子

可能係楊x超, 我唸佢很偶然才上來, 我唯一一次見佢上來是兩年前的事了

佢係唔係左手,如果係應該就係楊x超.

但在乙組名單找不到楊x超

不過家樂仔和楊x超其實都未夠27歲

引用:
原帖由 Happy仔 於 2013-5-3 22:37 發表
但在乙組名單找不到楊x超
YEUNG PING CHIU

回復 1# 的帖子

會唔會係(雀仔)^ ^

引用:
原帖由 64仔 於 2013-5-6 19:08 發表
會唔會係(雀仔)^ ^
雀仔? 有兩位的, 我識得果位係做獸醫的

回復 15# 的帖子

佢係乙組頭的球員而且仲是教練

四眼 樣貌似流得嘩+ 角幅成 混合?
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

最近又多兩位高手來,一個甲,一個乙。
假期10:00am-12:00pm.
街坊話這裡任何一個波友,無人能及,這些話令我更好奇,想一看他們的風采。

昨晚去打了一陣。遇到好似你講果位乙組高手。發球技術非常高,直拍横打形。
佢正是 "mak 啟east" 教練。我相信個場冇人贏到佢。

原來係佢, 好耐無同佢打過XD發球好難接
雀仔都唔係乙組 XD

發新話題