發新話題

【乒工廠】﹕2008 工聯會賽程表

引用:
原帖由 44_66 於 2008-6-19 17:36 發表

吾幫汝 消耗許地 d 睇力 ... 打足 5 局
我同你對賽時,兩個要保留睇力

引用:
原帖由 44_66 於 2008-6-19 17:51 發表

咁決定 3比0 比汝 ko 兼炒旦旦 ... 汝首名出線對手朱生 liness" />  好野 .. 一於咁話
唔可以咁架,3:1 你炒我兩局旦旦啦,一定要旦旦喎,唔駛走去追波,就比我勝返一局就得啦,咁會保持睇力

我都有分打

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-19 12:21 發表
http://www.hkftuwc.org/table_tennis/table%20tennis_home.htm

我o個組兩個甲組..................
You are also 甲組 (legs ) la....

引用:
原帖由 44_66 於 2008-6-19 17:51 發表

咁決定 3比0 比汝 ko 兼炒旦旦 ... 汝首名出線對手朱生 liness" />liness" />  好野 .. 一於咁話
Master 46 hing always thinking of 旦旦 ga?  Must be Leung Chiu Wai's fans.........

引用:
原帖由 james007 於 19-6-2008 23:36 發表

You are also 甲組 (legs ) la....
若果只可以用腳, 我實首名出線

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 19-6-2008 12:56 發表
同長膠王子...一組....你得 ga
想同佢打好耐

引用:
原帖由 44_66 於 2008-6-20 10:48 發表

餅餅 汝打冰早
33,

引用:
原帖由 44_66 於 2008-6-20 11:26 發表

鬥肚腩都可能有機
i am sure win

嘩..有成40組...

引用:
原帖由 胡胡 於 2008-6-20 16:41 發表

您唔好唔開心啦~
好黑仔

引用:
原帖由 廠長 於 2008-6-20 16:44 發表

好黑仔
係咪寄失左?

引用: