21 12
發新話題

拜仁4:0勝巴塞隆納

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

拜仁4:0勝巴塞隆納

下回合能追4球嗎?

未嘗不可
<-->
.

真係未見過巴塞輸咁多
是不是球隊老化呢??

拜仁狀態正佳,好難入佢4球。
同埋就算失4球都唔駛輸,大不了便加時。
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 nwa10 於 2013-4-24 14:42 發表
真係未見過巴塞輸咁多
是不是球隊老化呢??
球隊可以輪換的球員太少,尤其後防。制空能力亦差。

乒匯乒乓球會

回復 4# 的帖子

巴塞主場都好勁,3球應無問題,5球我諗要超水準或拜仁失準

回復 5# 的帖子

agree
但不明點解正選唔用大衛韋拿同法比仔

不過當今最強球員,我諗都是美斯,c朗,羅賓莫屬

回復 9# 的帖子

agree
本人都是c朗fans,皇馬米,2人各人長處啦,但總覺美斯技術,傳球,射門高d
不過好波為先

新人睇好湯馬斯梅拿
我都好中2曼聯,不過是gigg beckham年代,現在朗尼好似不太好

場波有D似當年世界盃決賽,法國勝巴西3比0!美C同朗拿度一樣全場夢遊。

拜仁班波真好fit...!
要知道robben & gomez今季都係後備(雖然呢場正選)
robben尋晚又勁fit!
贏巴塞好開心!
唔知決賽拜仁對皇馬會點呢...(支持皇馬)
好想mourinho可以再贏歐聯 但拜仁呢幾年真係好努力,表現值得捧盃

其實覺得德國的青訓不比西班牙差
德國球員體能主重d,西班牙就技術主重d

小弟係拜仁fans..
上年輸得好吾抵,今年點都要伶番個歐聯

拜仁好波 , 地上最強已死!!!

呢期都係德國班球員fit d,當打d
睇好拜仁

乒匯乒乓球會

無哥迪奧拿既巴塞真係差好遠,我覺得美斯同c朗唔同地方係美斯會係巴塞最需要入球既時候會入個金球你睇,c朗始終欠少少隊友支援
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

係估唔到巴塞連一個似樣既攻勢都組織唔到
右手直板兩面反膠

引用:
原帖由 willhunting000 於 2013-4-24 16:48 發表

美斯禁區就殺手,出左禁區威力減六成!
我覺得沙維幫佢好多

內定賽果昧濃

21 12
發新話題