27 12
發新話題

【網站問題】: 粗言穢語

【網站問題】: 粗言穢語

有關粗口的問題, 我想信應該告一段落.
有關誰說? 說過什麼? 我不再在此再三公告. 有關人仕亦已明白本站的立場.

假如他們只是無心之失, 我們應該原諒他們

假如他們的出發點真的不是說粗口, 也請原諒我們的決定, 因為你們的行為可能引起其它網友誤會. 所以我們也要delete  有關 post.  因為就 "疑似英文字粗口" 之前該會員曾經亦在網站留言 "8+1", 所以不難令我們聯想該會員的意思是想表達粗口.  而非時裝品牌.

同一件事在不同的角度看都會有不同的結果, 所以爭論下去亦不會有結果.  所以我決定將所有 post 關閉.  因為這個網站不是辯論會, 我們都是一群愛好乒乓球的朋友.  我也不希望引起紛爭.

希望大家繼續享受這網站為大家帶來的樂趣
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

完全贊成及認同壇主的方向,冇上半日竟然發生咁多事

原來mao兄 delete咗個post, 唔怪得我一post上去就冇咗。我完全同意mao兄所講的 , 年輕人要慎言 , 要謹記一句話 : 禍從口出。
明白什麼都總有限期

回復 1# 的帖子

support

我剛剛先比人PM鬧"白癡仔"

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-18 16:29 發表
邊個咁大胆
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-18 16:29 發表 我剛剛先比人PM鬧"白癡仔"
有D咁o既事!

應該係D小朋友,佢話我D,19狂3佢買先$90,所以佢咪話我

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-18 16:39 發表
應該係D小朋友,佢話我D,19狂3佢買先$90,所以佢咪話我
你可公開他net name !! 竟然咁冇口德!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-18 16:29 發表
邊個咁大膽..罵我地論壇永遠榮譽之草 白x仔......
香港乒乓網

舌露國家机密
香港乒乓網

引用:
原帖由 廠長 於 18-6-2008 04:42 PM 發表

你可公開他net name !! 竟然咁冇口德!!
算啦,可能佢唔知,我果D係國狂先咁講姐!
你幾時有時間上來子教下

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 18-6-2008 04:45 PM 發表

邊個咁大膽..罵我地論壇永遠榮譽之草 白x仔......
貓兄,你又玩野啦!
下次你上來,我要比你見識下,咩叫沖爆

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-18 16:48 發表

算啦,可能佢唔知,我果D係國狂先咁講姐!
你幾時有時間上來子教下
指教下買玩具心得就可以

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-18 16:49 發表 貓兄,你又玩野啦!下次你上來,我要比你見識下,咩叫沖爆
爆...............貓兄

我重申:
中文及數字部分我絕對錯

但對於英文我感到完全無奈
完全不能接受

引用:
原帖由 logtincom 於 18-6-2008 04:55 PM 發表
我重申:
中文及數字部分我絕對錯

但對於英文我感到完全無奈
完全不能接受
好老實講,當大家一場唔會咪算,
講真扣你1000分,又唔可以用來買野,如果你真係咁介意,
最多係我度比返1000分你!
講真其實都係小事,唔好傷害論壇上的友好關係

只扣 500 ....for 中文, 英文已補回 500 及取消 -30
香港乒乓網

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-18 16:59 發表

好老實講,當大家一場唔會咪算,
講真扣你1000分,又唔可以用來買野,如果你真係咁介意,
最多係我度比返1000分你!
講真其實都係小事,唔好傷害論壇上的友好關係
嗯,
同意你的講法,
但我只想奪回英文部分既公道!
more ball games,more friends   ma...

引用:
原帖由 logtincom 於 2008-6-18 16:55 發表 我重申:中文及數字部分我絕對錯但對於英文我感到完全無奈完全不能接受
算把啦師兄!我都知你講個果係fashion label。樂觀D睇咪當其它人吾識o野纙!

27 12
發新話題
最近訪問的版塊