發新話題

黃教練非禮案今早判刑

佢教波幾好架wor,教出好多高手!可惜 大好錢途.

搞D咁既野呀...

引用:
原帖由 sammon 於 2013-4-9 23:28 發表
佢教波幾好架wor,教出好多高手!可惜 大好錢途.
何時?何地?何人?願聞其詳.

我覺得仲有可能
你唔覺今次呢件事多數D人都係將個重点放在希望呢位教練重新振作,可惜,大好前途..等等的留言多...
反而提及安慰受害小孩的留言極少...可以話零
可見今次乒壇真係上下一心,黃教練東山復出指日可待
引用:
原帖由 金擇魚 於 2013-4-9 22:01 發表

你估仲有冇可能
主板 Viscaria  正:Omega 4 Pro 反:Vega Pro

引用:
原帖由 金擇魚 於 2013-4-10 04:20 發表

何時?何地?何人?願聞其詳.
樓主已經點了名,你仲問嘅?

佢開的球會非常出名,學生遍佈甲,乙,丙組。深受小朋友及其家長歡迎!

希望大家可以給予機會他。

引用:
原帖由 sing127 於 2013-4-10 08:32 發表
我覺得仲有可能
你唔覺今次呢件事多數D人都係將個重点放在希望呢位教練重新振作,可惜,大好前途..等等的留言多...
反而提及安慰受害小孩的留言極少...可以話零
可見今次乒壇真係上下一心 ...
我都覺得應該多支持受害小朋友,心裏默默希望他儘快
忘記不快,在球場再現英姿!

你及你家人勇敢的行為,絕對是十分正確的。

引用:
原帖由 金擇魚 於 2013-4-9 22:01 發表

你估仲有冇可能
教練去學校教波都要去警署証明無性罪行紀錄,攪咁大個小朋友球會如果主持人心理有問題,等如放隻狼在羊群裏

本帖最近評分記錄
  • sing127 +3 非常贊同 2013-4-11 11:04

引用:
原帖由 kidroad 於 2013-4-11 10:34 發表

同意球會是十分出名,但名聲是好是壞大家心中有數,相比其它小朋友球會xx(管理處編輯)正氣得多,球員亦有禮貌得多
正確來說應該是會員有不同組別,佢應該無學生無教波,但契仔便一有堆,機會是自己爭取,而不是我們比 ...
請不要借機宣傳別的球會,謝謝!
團結一致向前看

誠心為非禮受害者送上祝願

乒乓球是無私的,重見你的英姿,就是我們一致的盼望。
.
.
.
.
.
.

.

技巧可以用錢買,
但體能一定要自已練,
質量一定就要靠克苦。

希望小朋友盡快撫平傷痛重新上路.  
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

誠心送上祝福给非禮受害者,祝願早日走出陰影,並繼續享受快樂乒乓
主板 Viscaria  正:Omega 4 Pro 反:Vega Pro

祝願他抹去傷痕,學業進步, 讓家人安心)))))

陳李張王何吳劉甘余, 曾于歐周伍郭藍呂魯邱畢許雷陸林白蔡黎田

回復 5# 的帖子

唔係應該去支持個小朋友,反而去支持個教練,brother有無問題呀
講真佢非禮過學生,好難再教波架啦,我做家長都唔信佢啦

回復 4# 的帖子

agree

回復 13# 的帖子

我諗佢係乒乓球界的機會很低

我諗佢唔多唔小會有陰影,由其是在乒乓球上,不過都祝福佢啦

個底花咗好難再係呢行立足
右手直板兩面反膠

支持同祝福呢位小朋友
右手直板兩面反膠

呢度好多brother都話要比機會呢個教練,又話他有幾好...
為人父母,為了保護好自己的子女,我會好好記住呢位教練,同告知身邊想學波的朋友
香港有咁多乒乓球教練,点解我們要揀一個有非禮前科的人?
更勿論要自己的子女去冒呢個險

發新話題