36 12
發新話題

【乒超通告】丙組注意

【乒超通告】丙組注意

現在乙組有一個位置可供丙組升上去,有哪一隊有興趣
請儘快PM我
之後我們將會考慮升哪隊上去

截止日期為3月31日
不回覆者視為放棄

己PM各領隊

注意不是先到先得
我們會把名單收集,之後再作考慮

截止日期為3月31日

萬達無意更上一層樓,留在丙組已足夠了!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 borkee 於 2013-3-26 20:55 發表
萬達無意更上一層樓,留在丙組已足夠了!
咁你要多D參加甲組球局啦

引用:
原帖由 monkey330 於 2013-3-26 21:19 發表 咁你要多D參加甲組球局啦
所以我明天要嚟學嘢囉!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

要黎多D先得

可以丙升乙,當然係件好事啦 ! 我們雄昇相當支持及已pm了 !

有幾合理?

雄昇上乙組一定能拿冠軍

但怎樣決定升哪一隊上去?
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

佢地冠軍

引用:
原帖由 atrix 於 2013-3-26 22:54 發表
support 教頭,等我們雄昇上乙組才合理

再唔系等我叠齊馬,場上見真將*^o^*
一定好熱鬧的!

雄昇邊有得輸 , 個個都

上面打漏左...個個都咁勁

如果多於一隊想升乙組,那麼請出示球員名單(10個)
計他們現時乒總級別(按甲乙丙丁)
誰高分便升誰

甲4分
乙3 分
丙2分
丁1分
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

唔係應該去年丙組4-6名有優先決定權升乙組嗎?
即第一決定權是東區C, 第二決定權是皇城球會, 第三決定權是萬達球會?
若以乒總排名來決定分組好像與聯賽升班/乒超的理念背道而馳

引用:
原帖由 atrix 於 2013-3-27 05:54 發表
噤我拿拿淋,抄低乒總頭十名的名單

之後到打比賽時,說他們全部沒空

由後備頂上,又或者馬龍,王浩因為無

註冊所以全部打丁組,這樣才合理

多謝貓哥的見議
多謝你寶貴意見,但如果你這樣做,第一,你們的對手將會非常失望,以為可以對到高手,第二,你盜用他人姓名,是否觸犯法例(這個要徵詢法律意見),第三,我一定建議禁止貴會參加乒超賽事!
團結一致向前看

引用:
原帖由 atrix 於 2013-3-27 05:54 發表
噤我拿拿淋,抄低乒總頭十名的名單

之後到打比賽時,說他們全部沒空

由後備頂上,又或者馬龍,王浩因為無

註冊所以全部打丁組,這樣才合理

多謝貓哥的見議
睇黎atrix兄真係好想升班,說話咁囂張,駛唔駛我地俾個甲組既位您,上黎行個圈咁呢?
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

敬重的貓哥及各界別前輩:

能有幸參加乓超是我的理想, 感謝貓哥及其團隊以往的辛勞, 我會好好訓示我的個別一名球員, 太熱情係會失去應有謙遜同理智的, 懇請各兄弟包涵, 另外, 我們一直只有好普通的水平, 要上甲組確實遙不可及, 但確實係本人未
來十年的夢想!!!!

雄昪A 領隊
蕭榮輝艾敬上

貓哥:

雄昇A領隊(蕭榮輝)敬上

36 12
發新話題