發新話題

【乒工廠球局】: 6月19日 (星期四) 8:00 - 11:00pm - 觀塘乒高球會

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動
咁快就FULL晒人啦@@

我打8-10pm
本帖最近評分記錄

好熱鬧

係呀...
又有冇人陪我一齊去=0=

引用:
原帖由 phenli 於 2008-6-18 01:21 發表
我也是第一次去∼個晚有無人相約同行呢!
唔識路就約廠長啦

引用:
原帖由 外星毛查查 於 2008-6-18 01:02 發表
係呀...
又有冇人陪我一齊去=0=
大個仔喇,自己去啦.

明晚出席人仕有變動

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 2008-6-18 08:02 發表

佢就係 Garfield 提過 長膠好勁既 嘉靜 呀 ~ 好野  liness" />
yes.....ar......welcome her to join us
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

DRAW 8-10
本帖最近評分記錄
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

廠長,
due to the delay of return trip schedule, can't join the ball game at 6/19 night.

Have fun.

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-6-18 20:14 發表
廠長,
due to the delay of return trip schedule, can't join the ball game at 6/19 night.

Hav ...
too bad.....!!!!!!!!!!!!!! who test the new member ????

邪王JACK又出現

今晚好好玩,嘉靜很強呀!!!!

係呀, 佢塊長膠的確用得唔錯, 我都食左佢好多板

嘉靜...ok ar...我都食唔少佢d長膠...

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2008-6-20 00:24 發表
嘉靜...ok ar...我都食唔少佢d長膠...
咁你又點解唔食我d長膠既

多左個女子長膠高手,可以有長膠練下la

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-6-20 00:27 發表
亞餅, 你乜膠都唔驚la

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-6-20 00:27 發表
基本功不錯!! 下次你可試試!!!

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-6-20 00:30 發表

亞餅, 你乜膠都唔驚la
驚ga, 我成日輸比cat cat

發新話題