發新話題

70後揮手區

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
小弟74年,廿年冇打,打番波大約2年,我都係,巳經買左四塊板

70年
主板   :stiga sense7.6                      nittaku : Septear
正手   :dhs                                        joola tango extrem
反手   :donic acuda s1turbo             butterfiy sriver fx

引用:
原帖由 mimimike 於 2013-3-7 23:48 發表

打番4年,現在應該很強了
我不好波的,但喜愛玩器材!
主板:剛力 正手MXP 反手D-TECS 0.5
副板:羽佳純子 正手MXP 反手D-TECS 0.5
練習板:TIMO BOLL ALC- FL 正手 MX-P,反手T64
練習板:黑鐵牌大力神 正手MXP,反手T64
練習板:黑鐵牌普碳 正手MX-P反手T64
練習板:綠翡翠 正手MXP 反手仙人掌1MM
練習板YE GATIEN正手T05反手837,Stiga ROSEWOOD NCT V-FL 正手MXP,反手Screw soft
朗朗的主板:TIMO  BOLL ZLF FL 正手MX-P反手D-TECS

引用:
原帖由 xstar924 於 2013-3-7 23:26 發表
小弟70年,打番波大約八個月,巳經買左四塊板啦!破財
我打番4年,永遠保持5塊板到.其他放番出去LO!
練習板:TIMO BOLL ALC- FL 正手 MX-P,反手T64
練習板YE GATIEN正手T05反手837,Stiga ROSEWOOD NCT V-FL 正手MXP,反手Screw soft
朗朗的主板:TIMO  BOLL ZLF FL 正手MX-P反手D-TECS

引用:
原帖由 eddieho 於 2013-3-8 07:14 發表

我71年 打番波7-8個月 技術就好水皮啦  但計埋直橫拍已有10塊拍 好似失控咗啦

回復 1# 的帖子

我年幾同你差不多 ,多謝指教

71年二十年無打,最近3個月打番,一直用直板,最近因用直板打到手痛所以轉用横板。

依家租發球機練習橫打,練到手痛腳痛腰又痛!

回復 1# 的帖子

師兄住那區?

引用:
原帖由 ngaiyin 於 2013-3-9 20:38 發表
師兄住那區?
點解咁問呢? 唔通師兄睇中我囡囡

引用:
原帖由 xstar924 於 2013-3-9 17:00 發表
依家租發球機練習橫打,練到手痛腳痛腰又痛!
我同個fd 互相開波練,可以調節慢D,但都好攰好攰㗎

引用:
原帖由 keung 於 2013-3-8 16:42 發表
71年二十年無打,最近3個月打番,一直用直板,最近因用直板打到手痛所以轉用横板。
最緊要打得開心

引用:
原帖由 nwa10 於 2013-3-8 14:49 發表
我年幾同你差不多 ,多謝指教
多多指教

引用:
原帖由 necky 於 2013-3-8 08:07 發表

我71年 打番波7-8個月 技術就好水皮啦  但計埋直橫拍已有10塊拍 好似失控咗啦
同感,我打番兩個月左右,都買左3塊。仲想買

引用:
原帖由 gattfry 於 2013-3-8 01:03 發表
小弟74年,廿年冇打,打番波大約2年,我都係,巳經買左四塊板

引用:
原帖由 eddieho 於 2013-3-8 07:14 發表

引用:
原帖由 necky 於 2013-3-8 08:07 發表

打波前諗用邊塊都好頭痛喎

引用:
原帖由 mimimike 於 2013-3-9 22:54 發表

米寫左在我簽度LO!

引用:
原帖由 eddieho 於 2013-3-9 23:13 發表

米寫左在我簽度LO!
係喎! 嘩嘩!!全部都極品嚟嫁喎

引用:
原帖由 mimimike 於 2013-3-9 23:19 發表

係喎! 嘩嘩!!全部都極品嚟嫁喎
你真係好比面了!

發新話題