139 1234567
發新話題

【Logtin 仔】

引用:
原帖由 logtincom 於 2010-5-14 16:20 發表
終於考完所有主科, 差oral未考... 希望有好既成績啦, 不過要8月先派@_@
logtincom 成績, sure 好!
放心 la

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-5-14 17:52 發表

有趣的話: 男性天生善數學, 要補的機會微; 生女多的父母可能較易成為你的暑假老闆!
男女都好啦, 總之有人信得過我已經好開心, 哈哈

引用:
原帖由 Bluesky 於 2010-5-14 18:07 發表

logtincom 成績, sure 好!
放心 la
多謝你既鼓勵, 但實際上係點要到時先知, 最怕英文唔合格 (英文好差)

趙趙好好波

仲有唔夠5個鐘就收會考成績單...希望原校升讀

回復 167# 的帖子

好耐冇見喇!加油呀!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 borkee 於 2010-8-4 07:27 發表
好耐冇見喇!加油呀!
thx

支持Log少(這次滿唔滿意都好, 以後都要繼續努力, 奮鬥)!

得十六分咋~
雖然升到原校,不過無得讀物理要讀電腦(好彩會考電腦有C)

CONGRATULATION

咁就要再努力啲喇!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

升到上去之後要努力讀書(但可能要減少打波頻數了 )

溫習幾小時後打波, 開心d; 進修幾年後先打波, 安心d!

還有3天考高考

加油呀!

add oil o甘就考完先上嚟吧

引用:
原帖由 logtincom 於 2012-2-28 08:20 發表
還有3天考高考
我同你一齊驚驚

add oli
主板:XIOM OPUS(FL)    neo藍綿省狂(正)   Rakza 7(反)
副板:勁極2 (FL)  blue fire m1(正)  Vega pro (反)
下個目標:timo boll zlf

第一科炒左... sad

139 1234567
發新話題