發新話題

【Logtin 仔】

我間學校真係...不知所謂...
再咁落去真係會逼死我...

最近有一個夢想,希望能夠達成...
只要信,不要問是最好的

Logtin ...add oil and 努力
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-6-2 20:15 發表
最近有一個夢想,希望能夠達成...
只要信,不要問是最好的
你得的! Add oil

回復 113# 的帖子

點解咁講呀

thz...您地既支持我收到架,我會繼續努力,努力,努力,再努力............

回復 113# 的帖子

我覺得我地間學校好,有咩令你唔開,話比我聽

Logtin 其實是一個天才, 最少是數學天才.
但是天才也要努力......愛廸生都話, 一分天才, 九分牛力.....
打乒乓球做興趣好了, 要適當的分配時間,
有時有很多東西不是不想你幫你, 但我們怕影響你學業. 努力吧
香港乒乓網

初中女生打劫的士,真係有生意頭腦,條'橋'咁絕都比十四、五歲既佢地諗到,真係可造之才,等佢地坐完出黎之後真係想搵佢地合作搞公司...

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-6-2 17:57 發表
初中女生打劫的士,真係有生意頭腦,條'橋'咁絕都比十四、五歲既佢地諗到,真係可造之才,等佢地坐完出黎之後真係想搵佢地合作搞公司...
A. Math數王Log少, 支持你! 佢地呢招都只可以用多幾年唧, 夠秤之後再有類似事件要坐監喎!<----同佢地合作唔支持... ...

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-6-2 21:24 發表
thx,其實數學生涯好短,因為過左中學之後就無比賽,所以要珍惜=]

乒乓球當然係興趣啦,自問無能....唔通職業咩=,=

照睇黎46同貓兄你傾過計...
真是無 WOR......不過我地有時心0相通....大家都鍾意望靚女,
香港乒乓網

唔怪得野田經常俾人望!

Logtin 你唔好打劫的士
香港乒乓網

空中
希望Log少亦唔好打劫      巴士!

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-6-2 21:43 發表
空中
希望Log少亦唔好打劫      巴士!
唔怕同你講,上次法國機單野
我有份...

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-6-2 21:44 發表

真是無可能就真,大家明咩事就算啦,仲講番d衰野出黎咩,
不過我都明我學生身份不宜多插手入大人世界,
唔怪得我幫唔到手...

藍色字...我都加入
以前我唔記得, 但這兩三個月肯定無 law
香港乒乓網

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-6-2 18:15 發表

唔怕同你講,上次法國機單野
我有份...
知道你有份睇呢段新聞!

比人發現左tim

發新話題